• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Калиев сапун

Калиевото сапунено олио е изключителен и универсален продукт, който може да подобри вашето градинарско преживяване по много начини. То е отлично средство за почистване на градинарски инструменти, включително градинарски ножици, ножици, прививачки ножове, грабли, лопати и други, което прави поддръжката лесна. Освен това е идеално за почистване на саксии, семенни легла и парникове, осигурявайки удобна и ефективна градинарска среда. Но това не е всичко - калиевото сапунено олио може също така да бъде стойностен актив за защита на растенията. Искате ли да научите повече? Присъединете се към нас и изследвайте безкрайните възможности на тази изключителна категория!

В нашия онлайн магазин за градинарство лесно можете да закупите калиевото сапунено олио в големи, лесни за употреба опаковки от известни производители. Силно препоръчваме Agrecol калиевото сапунено олио, налично в бутилки от 500 мл. Неговата течна форма го прави лесен за нанасяне - просто го разтворете в топла вода, за да получите 100% натурално и изключително ефективно почистващо средство. Освен това разтворът от калиево сапунено олио може да се използва за почистване на листата на растенията, предоставяйки екологичен подход към борбата с вредители като листни въшки, пухкави червеи и плодове нацианум. Нашият предложен продукт също подобрява сцеплението, увеличавайки ефективността както на природното, така и на химичното опрашване на растения с защитни средства. Открийте ефективността на калиевото сапунено олио на достъпна цена, с бърза и надеждна доставка до дома чрез нашия магазин. Не пропускайте да изследвате и другите ни примамливи предложения, включително вълнуващи нови продукти в отдела за санитарна хигиена. Научете как да се грижите още по-добре за градината си!

Сърдечно ви каним да се отправите на приятно и удобно пътуване за пазаруване в нашия градинарски магазин - където качеството среща цената, която всеки може да си позволи! Нашето кредо е просто: качество, на което може да се разчита, на цена, която можете да си позволите!