• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Káliumszappan

A káliumszappan kiváló, többcélú termék, amelyet a kertészetben különféle módon lehet használni. Segít a kerti szerszámok - kerti olló és olló, ollókés, gereblye, lapát és egyéb szerszámok, valamint cserepek, vetéstálcák és melegágyak - tisztításában, kényelmesen és gyorsan. Ez a tisztítószer növényvédelemben is felhasználható. További információt szeretne? Felkérjük Önt, hogy további olvassa el és böngészhesse termékválasztékunkon!

A káliumszappant nagy, könnyen használható csomagolásban vásárolja meg neves gyártóktól üzletünkben. Javasoljuk többek között az Agrecol kálium szappant 500 ml-es palackokban. Folyékony formájának köszönhetően könnyen alkalmazható. Oldja fel meleg vízben, hogy 100% -ban természetes, rendkívül hatékony tisztítószert kapjon. Káliumszappan-oldatot is felhasználhatunk a növényi levelek törlésére - ez környezetbarát módszer a károsítók, például levéltetvek, étvágycsirkók és gyümölcslekanium elleni küzdelemben. Az itt kínált termék növeli a tapadást is, tehát növeli mind a természetes, mind a vegyi növényvédő szerek védőszerekkel történő porozásának hatékonyságát. A hatékony káliumszappont megfizethető áron, gyors, megbízható házhozszállításával vásárolja meg üzletünkben. Vessen egy pillantást más, az Ön számára készített ajánlatokra. Lepje meg Önt a szaniterek higiéniai osztályának érdekes új termékeivel, és tanulja meg, hogyan tudna még jobban gondozni kertjét.

Meghívjuk Önt egy kellemes, kényelmes kirándulásra a kerti áruházunkba - mottónk mindenkinek megfizethető áron történő kiváló minőség!