• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Săpun de potasiu

Sapunul de potasiu este un produs exceptional si versatil care poate imbunatati experienta dvs. in gradina in mai multe moduri. Functioneaza excelent ca instrument de curatare a echipamentului de gradina, inclusiv foarfecile de gradina, foarfecile, cutitele de altoire, greblele, lopetile si multe altele, facand intretinerea usoara. In plus, este perfect pentru curatarea ghivecelor, tavilor de insamantare si patului cald, asigurand un mediu de gradina convenabil si eficient. Dar asta nu este tot - sapunul de potasiu poate fi, de asemenea, un activ valoros pentru protectia plantelor. Vreti sa aflati mai multe? Alaturati-va noua si explorati posibilitatile infinite din aceasta categorie remarcabila!

In magazinul nostru online de gradinarit, puteti achizitiona cu usurinta sapun de potasiu in ambalaje mari si usor de folosit de la producatori renumiti. Recomandam in mod special Sapunul de Potasiu Agrecol, disponibil in sticle de 500 ml. Forma sa lichida il face foarte usor de aplicat - il dizolvati simplu in apa calda pentru a obtine o solutie de curatare 100% naturala si extrem de eficienta. Mai mult, o solutie de sapun de potasiu poate fi folosita pentru stergerea frunzelor plantelor, oferind o abordare prietenoasa cu mediul pentru combaterea daunatorilor precum afidele, ploșnițele de bumbac și cochenillele. Produsul nostru recomandat imbunatateste, de asemenea, tractiunea, ceea ce creste eficienta atat in stropirea naturala, cat si in cea chimica cu agenti de protectie. Descoperiti eficienta sapunului de potasiu la un pret accesibil, cu livrare rapida si de incredere la domiciliu prin intermediul magazinului nostru. Nu ratati sa explorati si celelalte oferte tentante, inclusiv noile sosiri interesante din departamentul de igiena sanitara. Invatati cum sa aveti grija si mai buna de gradina dvs.!

Va invitam cordial sa va aventurati intr-o calatorie placuta si convenabila de cumparaturi in magazinul nostru de gradina - acolo unde calitatea se intalneste cu accesibilitatea pentru toata lumea. Motto-ul nostru este simplu: calitate pe care va puteti baza la un pret pe care vi-l puteti permite!