• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Petunian siemenet

Täydennä puutarhaasi Petunia ja Surfinia siemenillä, jos haluat rikastuttaa tilaasi eloisilla ja näyttävillä kukilla. Takaamme vain korkealaatuisimmat siemenet, jotka tulevat yksinomaan luotettavilta toimittajilta. Valitse laajasta valikoimastamme erilaisia lajikkeita, joissa jokaisessa on ainutlaatuiset kukkien värit ja muodot.

Unelmoitko hienovaraisesta, vaaleanvioletista Surfiniasta kaksoiskukilla? Olet oikeassa paikassa. Tämä lajike sopii erinomaisesti roikkuvien säiliöiden viljelyyn sen roikkuvien vartensa ansiosta. Se sopii myös alareunoihin muiden Surfinia-tyyppien rinnalla. Suurikukkainen Petunia, jolla on ylisuuria sinisiä kukkia, sointuu kauniisti yllä mainittujen Surfinioiden kanssa. Erikoisempien kukkien ystäville suosittelemme Surfinia-siemeniä, joissa on kiharaa tummanpunaista, keltaista tai valkoista kukintaa, tai matalakasvuista Petuniaa, jossa on tähtimäisiä kukkia. "Bicola F2" -lajike saattaa myös herättää kiinnostuksesi, sillä siinä on kaksinkertaisia ja puolikaksinkertaisia viininpunaisia ja valkoisia kukkia. Jos et osaa päättää, tarjoamme Petunia ja Surfinia siemensekoituksen, joka koristaa parvekkeesi tai terassisi monenkirjavilla kukinnoilla.

Petuniat ovat helppoja kasvattaa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan puutarhanhoitoa aloitteleville. Älä epäröi—valitse lempilajikkeesi siemenet jo tänään!