• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Petúnia vetőmag

Töltsd fel magkészletedet Petúnia és Szurfinia vetőmaggal, ha kertedet élettel teli, szemet gyönyörködtető virágokkal szeretnéd megtölteni. Csak a legmagasabb minőségű vetőmagokat garantáljuk, amelyek kizárólag megbízható beszállítóktól származnak. Válassz számos fajta közül, mindegyik egyedi virágszínekkel és -formákkal.

Álmodsz egy finom, halványlila Szurfiniáról, dupla virágokkal? A helyes helyen jársz. Ez a fajta tökéletes függő tartályokhoz, köszönhetően a lelógó száraknak. Jól is mutat alacsony szegélyeken, más Szurfinia fajtákkal együtt. Kiegészítő megjelenéshez érdemes megfontolni a nagyvirágú Petúniát, amely túlméretezett kék virágokkal rendelkezik; gyönyörűen harmonizál az előbb említett Szurfiniákkal. Az egzotikusabb virágok rajongói válasszanak Szurfinia vetőmagokat, amelyeknek rózsaszín, sárga vagy fehér fürtjei vannak, vagy válasszák az alacsonyan növő Petúnia vetőmaggal rendelkező fajtát, melynek csillag alakú virágai vannak. A "Bicola F2" fajta biztosan felkelti az érdeklődést a dupla és fél-dupla bordeaux és fehér virágaival. Ha egy színfoltot keresel, a rózsaszín-narancssárga "Cascade" kerti petúnia lenyűgöző virágokat kínál, amelyek tökéletesek balkonokhoz vagy teraszokhoz. Továbbá, jól érzi magát függő tartályokban és balkonládákban, ahol virágkaskádokat hoz létre. A döntésképteleneknek vegyes Petúnia és Szurfinia vetőmag csomagot kínálunk, amely színes virágokkal díszíti majd a balkonodat vagy teraszodat.

A Petúniák könnyen termeszthetők, így ideális választás kertészkedésben kezdőknek. Ne habozz—válaszd ki ma a kedvenc fajtád vetőmagjait!