Biji petunia

Habiskan dengan surfinia dan biji petunia, jika anda berhasrat untuk menghiasi taman anda dengan bunga-bunga yang cantik dan berwarna-warni. Kami menawarkan hanya benih berkualiti tinggi, kerana mereka semua berasal dari pembekal yang terbukti. Anda boleh memilih dari kebanyakan jenis yang berbeza kebanyakannya dalam warna dan bentuk mekar.

Sekiranya anda bermimpi dengan surfinia berwarna ungu yang halus, dengan bunga ganda, anda berada di tempat yang betul. Tumbuhan ini sesuai untuk ditanam dalam bekas gantung, kerana ia tumbuh di belakang batang. Anda juga boleh menanamnya di sempadan bawah bersama dengan kultivar surfinia yang lain. Petunia berbunga besar dengan bunga biru besar juga akan harmoni dengan surfinias yang telah disebutkan sebelumnya. Pembuat tumbuhan yang lebih canggih perlu mengambil biji-bijian surfinia dengan bunga merah jambu gelap, kuning atau putih gelap, atau petunia yang berkembang dengan bunga berbentuk bintang. Pelbagai jenis "Bicola F2" juga boleh membangkitkan minat mereka, kerana ia menghasilkan bunga burgundy-dan-putih bicolour ganda dan semi-dua. Pink-oren "Cascade" taman petunia akan kelihatan hebat di atas balkoni atau teres berkat mekarnya yang besar dan megah. Ia juga boleh ditanam dalam bekas gantung dan kotak balkoni, di mana ia akan mencipta air terjun yang cerah. Orang yang tidak ragu-ragu hanya perlu mencuba campuran benih surfinia dan petunia yang akan menghiasi balkoni dan teres dengan perbungaan yang berlainan warna.

Petunias tidak sepatutnya bermasalah dalam penanaman. Pemula taman akan mengendalikannya dengan lancar. Jangan teragak-agak dan pilih benih pelbagai kegemaran anda!