• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

podkategorije

Filtri proizvoda

Cijena

Sjeme petunije

Opskrbite se sjemenkama surfinije i petunije, ako želite ukrasiti vrt lijepim, šarenim cvijećem. Nudimo samo visokokvalitetno sjeme, jer sve one dolaze od provjerenih dobavljača. Možete odabrati iz mnoštva sorti koje se razlikuju uglavnom u boji i obliku cvatu.

Ako sanjate suptilnu, blijedo ljubičastu surfiniju s dvostrukim cvijećem, na pravom ste mjestu. Ova biljka je pogodna za uzgoj u visećim kontejnerima, jer proklija stabljike. Također ga možete posaditi na donjim granicama zajedno s drugim sortama surfinije. Petunije s velikim cvjetovima s velikim plavim cvjetovima također će se uskladiti s prethodno spomenutim surfinijama. Afficionados više sofisticiranih biljaka treba uzeti sjemenke surfinia s frizzled tamno ružičaste, žute ili bijele cvjeta, ili niske rastuće petunije s zvjezdicom u obliku cvijeća. Vrlo zanimljiva je i sorta „Bicola F2“, koja proizvodi dvostruke i polu-dvostruke dvobojne bordo-bijele cvjetove. Ružičasto-narančasta vrtna petunia „Cascade“ izgledat će sjajno na balkonu ili terasi zahvaljujući velikom, veličanstvenom cvatu. Također se može uzgajati u visećim kontejnerima i balkonskim kutijama, gdje će se stvoriti svijetli slapovi cvjeta. Njihovi neodlučni bi trebali pokušati s mješavinom sjemenki surfinije i petunije koja će ukrasiti balkone i terase svojim raznobojnim cvatovima.

Petunije ne bi trebale biti problematične u kultivaciji. Za početnike u vrtu glatko će se nositi. Ne oklijevajte i odaberite sjemenke svoje omiljene sorte!

-35%
17.82 kn 27.43 kn
Promocija završava
26.78 kn 41.20 kn
Promocija završava
32.37 kn 49.80 kn
Promocija završava
-35%
58.88 kn 90.59 kn
Promocija završava
-35%
58.88 kn 90.59 kn
Promocija završava
-35%
58.88 kn 90.59 kn
Promocija završava