• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от петуния

Запасете се със семена от Петуния, ако искате да обогатите градината си с ярки и забележителни цветя. Гарантираме само най-висококачествени семена, които са доставени изключително от утвърдени доставчици. Изберете от разнообразие от сортове, всеки с уникални цветове и форми на цъфтежа.

Мечтаете ли за нежна, светло лилава Сурфиния с двойни цветове? Сте на правилното място. Този сорт е перфектен за окачени контейнери, благодарение на своите пълзящи стъбла. Той също така се съчетава добре на долните граници заедно с други видове Сурфиния. За допълнителен вид, разгледайте голямоцветната Петуния с огромни сини цветове; тя се съчетава красиво с гореспоменатите Сурфинии. Ценителите на по-екзотични цветя трябва да изберат семена от Сурфиния с розови, жълти или бели цветове или да се насочат към нискорастящата Петуния със звездообразни цветове. Сортът "Bicola F2" със сигурност ще привлече интереса ви със своите двойни и полудвойни цветове в бургундско и бяло. Ако търсите разнообразие от цветове, розово-оранжевата "Cascade" градинска Петуния предлага впечатляващи цветя, идеални за балкони или тераси. Освен това, тя процъфтява в окачени контейнери и балконски кутии, където създава каскади от цветя. За тези, които не могат да решат, предлагаме смес от семена от Петуния и Сурфиния, която ще украси балкона или терасата ви със спектър от разноцветни цветоноси.

Петуниите са лесни за отглеждане, което ги прави идеален избор за начинаещи градинари. Не се колебайте - изберете семена от любимия си сорт днес!

-40%
1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
-40%
1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
-40%
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
3.56 лв 5.94 лв
Промоцията приключва
Семена за саксийни цветя - селекция от 4 сорта - -40%
7.45 лв 12.41 лв
Промоцията приключва
Семена на петуния - селекция от 4 сорта - -40%
8.21 лв 13.68 лв
Промоцията приключва
-40%
13.48 лв 22.46 лв
Промоцията приключва