• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Petunia zaden

Vul je voorraad aan met Petunia en Surfinia zaden als je jouw tuin wilt verrijken met levendige, in het oog springende bloemen. We garanderen alleen zaden van de hoogste kwaliteit, uitsluitend afkomstig van betrouwbare leveranciers. Kies uit een breed scala van variëteiten, elk met unieke bloemkleuren en -vormen.

Droom je van een delicate, lichtpaarse Surfinia met dubbele bloemen? Dan ben je hier op de juiste plek. Deze soort is perfect voor hangende containers vanwege de hangende stelen. Hij past ook goed bij andere soorten Surfinia langs lagere randen. Overweeg de grootbloemige Petunia met oversized blauwe bloemen als aanvulling; deze harmonieert prachtig met de eerder genoemde Surfinia’s. Liefhebbers van meer exotische bloemen kunnen kiezen voor Surfinia zaden met gekreukte donkerroze, gele of witte bloemen, of voor de laag groeiende Petunia met ster-vormige bloemen. De "Bicola F2" variëteit zal zeker interessant zijn met zijn dubbele en semi-dubbele bordeauxrode en witte bloemen. Voor degenen die niet kunnen kiezen, bieden we een Petunia en Surfinia zaadmengsel dat je balkon of terras zal opfleuren met een scala aan kleurrijke bloeiwijzen.

Petunia’s zijn eenvoudig te kweken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor beginnende tuiniers. Aarzel niet—selecteer vandaag nog de zaden van je favoriete variëteit!

-40%
0.78 1.30
Promotie eindigt
-40%
0.78 1.30
Promotie eindigt
-40%
0.98 1.63
Promotie eindigt
1.78 2.97
Promotie eindigt
1.98 3.30
Promotie eindigt
Potbloemzaden - selectie van 4 soorten - -40%
3.72 6.21
Promotie eindigt
Petunia zaden - selectie van 4 variëteiten - -40%
4.11 6.84
Promotie eindigt
-40%
6.74 11.23
Promotie eindigt