Травњаци

Уређаји травњака су ниске ограде које вам омогућавају да лако означите ивице травњака. Штити друге биљке од прекомерног ширења траве, изгледају украсно, трајне су и приступачне. Погледајте све украсе травњака које по конкурентним ценама можете купити у нашој продавници - позивамо вас да прегледате нашу понуду.

Црни 4,8 м ивица травњака „Бордер“ обједињује трајност, функционалност и лако склапање. Ако намеравате да одвојите младо дрвеће од травњака, цветног кревета или поврћа, изаберите овај производ. Ако вам се више свиђају виши, украсни модели, наручите "Гарден Лине" ивице травњака величине 10 метара - травњак травњака у теракоти или браон боји. Овај атрактивни рубник ће додати идиличну и елегантну ноту свакој композицији. Такође формира чврсту баријеру за прекомерно растући травњак, а пошто је висок готово 10 цм, са њим можете окружити и ниске, широке и пузаве грмље. Сви ивице које се могу набавити у нашој баштенској продавници направљене су од материјала намењеног за употребу на отвореном - отпоран на мраз, влагу и сунчеву светлост. Ови производи су направљени да вам служе годинама!

Препоручујемо вам да наручите естетски, пажљиво довршени, издржљиви украси травњака. У нашој онлине продавници наћи ћете широк избор таквих производа по повољним ценама за све. Погледајте ближе, одаберите, купите једним кликом и причекајте брзу испоруку. Куповина на пијаци Гарден Семедс је увек забавна!