• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gazonranden

Grasranden, de lage hekken die u helpen de randen van uw gazon duidelijk te definiëren, zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze voorkomen overmatige grasgroei, beschermen andere planten en verbeteren het algehele uiterlijk van uw tuin. Deze randen zijn duurzaam, betaalbaar en verkrijgbaar in een breed scala tegen concurrerende prijzen in onze winkel. We nodigen u uit om ons assortiment te verkennen en de perfecte match voor uw tuin te vinden.

Onze zwarte 4,8 meter grasrand "Grens" is een uitstekend voorbeeld van de combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en eenvoudige installatie. Ideaal om jonge bomen te scheiden van uw gazon, bloemperken of groentebedden, is dit product een uitstekende keuze. Voor degenen die op zoek zijn naar hogere, meer decoratieve opties, overweeg onze 10-meter "Tuinlijn" grasrand - verkrijgbaar in terracotta of bruin. Het voegt een idyllische en elegante touch toe aan elke tuincompositie en vormt tegelijkertijd een sterke barrière tegen de verspreiding van gras. Met een hoogte van bijna 10 cm is het ook geschikt om lage, uitgestrekte struiken te omringen. Alle onze grasranden, verkrijgbaar bij Garden Seeds Market, zijn gemaakt van materialen die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik en zijn bestand tegen vorst, vochtigheid en zonlicht. Deze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan!

We nodigen u uit om onze collectie esthetische, goed gemaakte en duurzame grasranden te verkennen. U vindt een ruime keuze aan dergelijke producten tegen betaalbare prijzen in onze online winkel. Bekijk het van dichtbij, maak uw keuze en koop gemakkelijk. Bovendien kunt u genieten van onze snelle leveringsservice. Winkelen bij Garden Seeds Market is altijd een plezierige en bevredigende ervaring!

0.97
3.44
8.50
10.53
10.81
11.29
11.52
11.52
13.05
13.05
15.35