• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Dughagyma

A tavaszi hagyma a legjobb, legtermékenyebb fajták formájában várja Önt kertészeti online áruházunkban, amelyek garantálják a gazdag, prémium minőségű növényeket. Kínálunk egyenletes méretű és alakú, egészséges hagymákat, amelyek tökéletesen fel vannak készülve a szállításra. Ez az alkategória magában foglalja a fehér, sárga és piros tavaszi hagymafajtákat, amelyek nagy, ízletes hagymát állítanak elő, tele vitaminnal és egyéb tápanyagokkal.

Kezdetnek a "Stuttgarter" tavaszi hagymát kínáljuk, amelyet páratlan termelékenység és hosszú tárolási élettartam jellemz. Ha nagy, fehér hagymával gazdag növényeket szeretne termeszteni, vásároljon a "Hógolyó" hagyma palántáit, amelyek kivételesen enyhe ízükkel bírnak. A gyönyörű, bíborvörös "Red Karmen" hagyma édes-ízlésesen elkápráztatja és tökéletes saláta dekorációt jelent. Tudta, hogy ezt a fajtát tavaszi hagymahagymákból is termesztheti?

Mint láthatja, a választék széles - mindent megtalál, amire szükséged van üzletünkben, hogy otthonában gazdag növényeket élvezhessen. A tavaszi hagyma garantálja a hagyma korai, jelentős hozamát, és lehetővé teszi, hogy egész metódusban gazdag metélőhagymát termesszen. A tavaszi hagymahagymák megfizethető áron, kiváló minőségű és gyors, egyenletes növekedési garanciával érhetők el az online kerti piacon.

Palántáinkat és hagymáinkat bevált hazai gyártók szállítják, amelyek minden alkalommal megelégedéssel garantálják a vásárlást. Versenyképes árakat kínálunk széles tavaszi hagymahagymás választékhoz, míg a gyors házhozszállítás pénzt és időt takarít meg. Tudjon meg többet termékeinkről és kezdje el álmai zöldségkertének fejlesztését már ma!