• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Plantuitjes

Plantuitjes wachten op u in onze online tuinwinkel in de vorm van de beste en meest productieve cultivars, die rijke, premium kwaliteit oogsten garanderen. We verkopen gelijkmatig gevormde en gezonde uitjes die perfect zijn voorbereid voor transport. Deze subcategorie omvat witte, gele en rode plantuitjes die grote, heerlijke uien vol vitaminen en andere voedingsstoffen zullen produceren.

Om te beginnen, overweeg de "Stuttgarter" plantuitjes, gewaardeerd om zijn ongeëvenaarde productiviteit en lange bewaarleven. Als u rijke oogsten van grote, witte uien wilt kweken, is de "Snowball" ui uw beste keuze, verrassend met zijn uitzonderlijk milde smaak. De mooie, karmozijnrode "Red Karmen" uien schitteren met een zoet-zoute smaak en zijn perfect als saladeversiering. Wist u dat u deze variëteit ook kunt kweken uit plantuitjes?

Zoals u kunt zien, is onze selectie breed. U vindt alles wat u nodig heeft in onze winkel om te genieten van rijke oogsten in uw eigen groentetuin. Plantuitjes garanderen een vroege, substantiële opbrengst van uien en stellen u in staat om het hele seizoen door overvloedige bieslook te kweken. Betaalbare en premium kwaliteit plantuitjes verzekeren snelle, gelijkmatige groei en zijn verkrijgbaar op onze online tuinmarkt.

Onze zaailingen en uitjes worden geleverd door bewezen binnenlandse leveranciers, wat u een tevredenheidsgarantie bij elke aankoop biedt. We bieden concurrerende prijzen voor ons uitgebreide assortiment plantuitjes, en snelle thuisbezorging bespaart u zowel geld als tijd. Lees meer over onze producten en begin vandaag nog met het ontwikkelen van uw droomgroentetuin!