Млади лук

Прољетни лук очекује вас у нашој вртној интернетској трговини у облику најбољих, најпродуктивнијих сорти које гарантују богате, врхунске усјеве. Продајемо здраве сијалице једнаке величине и облика, које су савршено припремљене за транспорт. Ова подкатегорија обухвата бели, жути и црвени сорти пролећног лука који ће произвести велики, укусни лук пун витамина и других хранљивих материја.

За почетак нудимо прољетни лук "Стуттгартер" који је цијењен због неуспоредиве продуктивности и дугог вијека трајања. Ако желите узгајати богате приносе крупног, белог лука, купите саднице лука „Сновбалл“ који одушевљава својим изузетно благим укусом. Прелепи, гримизни лук "Црвена кармен" заслепљује се слатко-сланог укуса и савршени су украс за салату. Да ли сте знали да бисте могли узгајати и ову сорту од пролећних лук лука?

Као што видите, избор је широк - у нашој продавници ћете пронаћи све што вам је потребно за уживање у богатим усевима у вашој кућној повртњаци. Пролећни лук гарантује рани, значајан принос лука и омогућава вам да узгајате обилне матичњаке током целе сезоне. Пролеће луковице лука доступне су по повољним ценама и врхунским квалитетом и брзом, равномерном гаранцијом раста на нашем мрежном вртном тржишту.

Наше саднице и луковице испоручују провјерени домаћи добављачи који вам омогућују куповину уз свако јамство о задовољству. Нудимо конкурентне цене за широк асортиман сијалица лука, док ће брза испорука кући уштедети и новац и време. Сазнајте више о нашим производима и почните да развијате повртњак из снова већ данас!

Nema proizvoda u ovom odeljku