Daun Bawang

Bawang musim bunga menanti anda di kedai dalam talian taman kami dalam bentuk kultivar terbaik, paling produktif yang menjamin tanaman berkualiti tinggi dan berkualiti. Kami menjual mentol sihat bersaiz dan berbentuk sama yang telah siap untuk pengangkutan. Subkategori ini merangkumi varieti bawang putih, kuning dan merah yang akan menghasilkan bawang besar dan lazat yang penuh dengan vitamin dan nutrien lain.

Sebagai permulaan, kami menawarkan bawang merah "Stuttgarter", bernilai untuk produktiviti yang tidak dapat ditandingi dan jangka hayat simpanan yang panjang. Sekiranya anda ingin menanam tanaman yang kaya dengan bawang putih yang besar, beli anak benih bawang "Bola Salji" yang enak dengan rasanya yang sangat ringan. Bawang merah "Karmen Merah" yang indah menyilaukan dengan rasa gurih manis dan merupakan hiasan salad yang sempurna. Adakah anda tahu bahawa anda boleh menanam varieti ini dari mentol bawang musim bunga juga?

Seperti yang anda lihat, pilihannya luas - anda akan menemui semua yang anda perlukan di kedai kami untuk menikmati tanaman yang kaya di kebun sayur rumah anda. Bawang musim bunga menjamin hasil bawang yang lebih awal dan banyak dan membolehkan anda menanam daun bawang banyak sepanjang musim. Mentol bawang musim bunga boleh didapati dengan harga yang berpatutan dan dengan jaminan kualiti premium dan cepat, serta pertumbuhan di pasar taman dalam talian kami.

Anak benih dan mentol kami dibekalkan oleh penjual domestik yang terbukti membolehkan anda membeli-belah dengan jaminan kepuasan setiap masa. Kami menawarkan harga yang kompetitif untuk pelbagai jenis mentol bawang musim bunga, sementara penghantaran ke rumah yang cepat akan menjimatkan wang dan masa. Ketahui lebih lanjut mengenai produk kami dan mulailah mengembangkan kebun sayur impian anda sekarang!

There are no products in this section