• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Luk za sadnju

Proljetni luk očekuje vas u našoj vrtnoj internetskoj trgovini u obliku najboljih, najproduktivnijih sorti koje jamče bogate usjeve vrhunske kvalitete. Prodajemo zdrave žarulje jednake veličine i oblika, koje su savršeno pripremljene za transport. Ova potkategorija obuhvaća bijele, žute i crvene sorte proljetnog luka koji će proizvesti veliki, ukusni luk pun vitamina i drugih hranjivih sastojaka.

Za početak nudimo proljetni luk "Stuttgarter", cijenjen zbog neusporedive produktivnosti i dugog trajanja skladištenja. Ako želite uzgajati bogate usjeve krupnog, bijelog luka, kupite sadnice luka „Snowball“ koji oduševljava svojim izuzetno blagim okusom. Lijepi, grimizni crveni luk zasljepljuje slatko-slanog ukusa i savršeni je ukras za salatu. Jeste li znali da možete uzgajati i ovu sortu od proljetnih lukova luka?

Kao što vidite, izbor je širok - u našoj trgovini pronaći ćete sve što vam treba za uživanje u bogatim usjevima u vašem kućnom povrtnjaku. Proljetni luk jamči rani, značajan prinos luka i omogućava vam da uzgajate obilne sitnice tijekom cijele sezone. Proljetne lukovice luka dostupne su po povoljnim cijenama i vrhunskom kvalitetom i brzim, ravnomjernim jamstvom rasta na našem mrežnom vrtnom tržištu.

Naše sadnice i lukovice nabavljaju provjereni domaći dobavljači koji vam omogućuju kupnju s jamstvom zadovoljstva svaki put. Nudimo konkurentne cijene širokog asortimana lukovica s lukom, a brza dostava kući štedi i novac i vrijeme. Saznajte više o našim proizvodima i započnite s razvojem povrtnjaka iz snova već danas!