• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Hageplantegjødsel

Hvis du fortsatt lurer på, hvor du kan kjøpe hagegjødsel til de mest konkurransedyktige prisene, er svaret enkelt: dra nytte av tilbudet til Garden Seeds Market! Dette er det eneste stedet med et så bredt utvalg av produkter fra respekterte og verdsatte merkevarer. Vi anbefaler tørre organiske og mineralgjødsel som kan brukes til dyrking av alle populære hageplanter. Bare ta en titt på sortimentet vi har utarbeidet for deg!

Ønsker du å kjøpe allsidig gjødsel, bestiller Biopon All Garden Flowers gjødsel eller Granulert blomstrende plantegjødsel fra Target. Vi anbefaler Conifer Disease and Frost Resistance Enhancing Fertilizer fra Florovit og Hedge, Tree and Ornamental Busch Fertilizer fra Agrecol til alle som ønsker å ta vare på hekkene sine. Utvalget vårt inkluderer storslått magnolia, rose, clematis, plen, pæreplante, grønnsaks-, tre- og buskgjødsel. Den langvarige allsidige gjødsel fra Biopon, som skal brukes hver fjerde måned, er vårt forslag for de gartnere som leter etter produkter med langsom frigjøring og utvidet ytelse. Du kan også finne nyttig Humistar, et naturlig fruktbarhetsforbedrende produkt i jorda som rett og slett er uunnværlig i organiske kulturer og BIO-planting, transplantasjon og gjødsel for generell bruk.

Alle produktene som tilbys her i hagebutikken vår skiller seg ut med utmerket kvalitet og selges i originale pakker som inneholder detaljerte bruksanvisninger. De brukes hovedsakelig gjennom kringkasting - raskt, enkelt og i henhold til gjeldende anleggs behov. Vil du vite mer? Vi oppfordrer deg til å lese beskrivelsene av presenterte produkter. Handle i vår nettbutikk, fullfør settet ditt med hagegjødsel og dra nytte av gratis levering hjemme. Du er mer enn velkommen her på Garden Seeds Market!

Det er ingen produkter i denne seksjonen