• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru plante de grădină

Vă întrebați unde să cumpărați îngrășăminte de calitate pentru plantele de grădină la prețuri competitive? Nu căutați mai departe decât Garden Seeds Market! Aici veți găsi o gamă diversificată de produse de la mărci respectate și renumite. Selecția noastră include îngrășăminte organice uscate și minerale potrivite pentru toate plantele de grădină populare. Explorați sortimentul pe care l-am ales cu grijă pentru dumneavoastră!

Căutați îngrășăminte versatile? Luați în considerare îngrășământul Biopon All Garden Flowers sau îngrășământul granulat pentru plantele cu flori de la Target. Pentru cei care se concentrează pe menținerea gardurilor sănătoase, vă recomandăm îngrășământul Florovit pentru creșterea rezistenței la boli și îngheț a coniferelor și îngrășământul pentru garduri, arbori și arbuști ornamentali de la Agrecol. Gama noastră acoperă, de asemenea, îngrășăminte specializate pentru magnolii, trandafiri, clematis, peluze, plante cu bulbi, legume, arbori și arbuști. Îngrășământul universal de lungă durată de la Biopon, care trebuie aplicat la fiecare patru luni, este perfect pentru grădinarii care caută o eficacitate pe termen lung cu eliberare lentă. În plus, Humistar, un produs natural pentru îmbunătățirea fertilității solului, este ideal pentru grădinăritul organic, împreună cu îngrășământul BIO pentru plantare, transplantare și uz general.

Produsele noastre din categoria îngrășămintelor pentru plantele de grădină sunt de o calitate excepțională și vin în ambalaje originale cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Acestea sunt aplicate în principal prin răspândire, o metodă rapidă și ușoară adaptată nevoilor actuale ale plantelor dvs. Doriți să aflați mai multe? Vă invităm să citiți descrieri detaliate ale produselor noastre. Cumpărați de la noi online, completați-vă colecția de îngrășăminte pentru plantele de grădină și bucurați-vă de livrarea gratuită la domiciliu. Bine ați venit la Garden Seeds Market!