Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вртна ђубрива за биљке

Ако се и даље питате, где купити гнојива за баштенске биљке по најконкурентнијим ценама, одговор је једноставан: искористите понуду Гарден Сеедс Маркет! Ово је једино место са тако широким избором производа уважених и цењених марки. Препоручујемо сува органска и минерална ђубрива која се могу користити у култивацији свих популарних баштенских биљака. Само погледајте асортиман који смо припремили за вас!

Да ли желите да купите вишенаменско ђубриво, наручите од Таргета ђубриво Биопон Алл Гарден Фловерс или Гранулирано ђубриво са цветним биљкама. Свима који желе да се брину о својим живим оградама препоручујемо ђубриво за побољшање болести четинара и отпорност на мраз од Флоровита и ђубриво за ограду, дрвеће и украсно грмље од Агрецола. Наш избор обухвата и величанствена ђубрива магнолије, руже, клематиса, травњака, биљака луковица, поврћа, дрвећа и грмља. Дуготрајно универзално ђубриво из Биопона, које би требало примењивати свака четири месеца, наш је предлог за оне баштоване који траже производе са спорим ослобађањем и продуженим перформансама. Могао би вам бити од користи и Хумистар, природни производ за повећање плодности тла који је једноставно неопходан у органским културама и БИО садњи, пресађивању и општем ђубриву.

Сви производи који се нуде у нашој баштенској продавници истичу се одличним квалитетом и продају се у оригиналним паковањима која садрже детаљна упутства за употребу. Углавном се примењују путем емитовања - брзо, лако и у складу са тренутним потребама постројења. Желите ли знати више? Саветујемо вам да прочитате описе представљених производа. Купујте у нашој интернет продавници, попуните свој сет ђубрива за баштенске биљке и искористите могућност бесплатне кућне доставе. Овде сте више него добродошли на пијаци Гарден Сеедс!

Nema proizvoda u ovom odeljku