Baja tanaman kebun

Sekiranya anda masih tertanya-tanya, di mana untuk membeli baja tanaman dengan harga yang paling kompetitif, jawapannya mudah: manfaatkan tawaran Pasar Benih Taman! Ini adalah satu-satunya tempat dengan begitu banyak pilihan produk dari jenama yang dihormati dan dihargai. Kami mengesyorkan baja organik dan mineral kering yang boleh digunakan dalam penanaman semua tanaman kebun yang popular. Lihat sahaja pelbagai jenis yang kami sediakan untuk anda!

Adakah anda ingin membeli baja serba guna, memesan Biopon All Garden Flowers Fertilizer atau Granulated Flowering Plant Fertilizer dari Target. Kami mengesyorkan Penyuburan Penyakit Conifer dan Frost Enhancing Fertilizer dari Florovit dan Hedge, Tree and Ornamental Shrub Fertilizer dari Agrecol kepada semua orang, yang ingin menjaga lindung nilai mereka. Pilihan kami merangkumi magnolia, bunga mawar, clematis, rumput, tanaman mentol, sayur-sayuran, baja dan pokok renek yang luar biasa juga. Pupuk Serbaguna Tahan Lama dari Biopon, yang harus digunakan setiap empat bulan, adalah cadangan kami untuk para tukang kebun, yang mencari produk dengan prestasi perlahan dan berpanjangan. Anda mungkin juga berguna Humistar, produk peningkatan kesuburan tanah semula jadi yang sangat diperlukan dalam budaya organik dan BIO Penanaman, Pemindahan dan Pupuk Tujuan Umum.

Semua produk yang ditawarkan di kedai kebun kami menonjol dengan kualiti yang sangat baik dan dijual dalam pakej asli yang mengandungi arahan penggunaan terperinci. Kebanyakannya digunakan melalui penyiaran - dengan cepat, mudah dan sesuai dengan keperluan tanaman semasa. Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut? Kami menggalakkan anda untuk membaca keterangan produk yang disajikan. Belanja di kedai dalam talian kami, lengkapkan set baja tanaman anda dan manfaatkan pilihan penghantaran rumah percuma. Anda dialu-alukan di Pasar Benih Taman!

There are no products in this section