• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за градински растения

Мислите ли къде да закупите висококачествени торове за градинските растения на конкурентни цени? Не търсете повече от Garden Seeds Market! Тук ще намерите разнообразие от продукти от уважавани и известни марки. Нашето предложение включва сухи органични и минерални торове, подходящи за всички популярни градински растения. Разгледайте асортимента, който сме подбрали с внимание за вас!

Търсите универсални торове? Обмислете Биопон Всички Градински Цветя или Гранулирано Тор за Цветя от Target. За онези, които се фокусират върху поддържането на здрави живи плетове, препоръчваме тора за повишаване на устойчивостта на кониферите срещу болести и студеноустойчивостта от Флоровит и тора за плетове, дървета и декоративни храсти от Агрекол. Нашата гама включва също специализирани торове за магнолии, рози, клематиси, тревни площи, луковични растения, зеленчуци, дървета и храсти. Дълготрайният универсален тор на Биопон, който трябва да се прилага на всеки четири месеца, е идеален за градинари, които търсят бавно освобождаване и дългосрочна ефективност. Освен това, Хумистар, естествен продукт за подобряване на плодородността на почвата, е идеален за биологичното градинарство, заедно с БИО Тор за Засаждане, Пренасяне и Обща Употреба.

Нашите продукти в категорията торове за градински растения са от изключително качество и се предлагат в оригинална опаковка с подробни инструкции за употреба. Те се прилагат основно чрез разпръскване, бърз и лесен метод, подходящ за текущите нужди на вашите растения. Искате ли да научите повече? Поканваме ви да прочетете подробни описания на нашите продукти. Пазарете онлайн при нас, допълнете колекцията си от торове за градински растения и се насладете на безплатна доставка до дома. Добре дошли в Garden Seeds Market!

7.00 лв
14.91 лв
15.30 лв
18.40 лв
19.44 лв
19.80 лв