• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsväxtgödselmedel

Undrar du var du kan köpa högkvalitativa gödselmedel för trädgårdsplantor till konkurrenskraftiga priser? Sök inte längre än Garden Seeds Market! Här hittar du ett brett utbud av produkter från respekterade och kända varumärken. Vårt sortiment inkluderar torra organiska och mineraliska gödselmedel som passar för alla populära trädgårdsplantor. Utforska det sortiment vi noggrant har kuraterat för dig!

Letar du efter mångsidiga gödselmedel? Överväg Biopon All Garden Flowers gödselmedel eller Granulerat Blommande Växtgödsel från Target. För de som fokuserar på att hålla häckar friska rekommenderar vi Conifer Disease and Frost Resistance Enhancing gödselmedel från Florovit och Hedge, Tree, and Ornamental Shrub gödselmedel från Agrecol. Vårt sortiment omfattar också specialiserade gödselmedel för magnolia, ros, klematis, gräsmattor, lökväxter, grönsaker, träd och buskar. Biopons Långtidsverkande Allroundgödselmedel, som bör appliceras var fjärde månad, är perfekt för trädgårdsmästare som söker långsam frisättning och långsiktig effektivitet. Dessutom är Humistar, en naturlig produkt för att förbättra jordens bördighet, idealisk för ekologisk trädgårdsodling, tillsammans med BIO-Planterings-, Ompottnings- och Alländamålsgödselmedlet.

Våra produkter i kategorin trädgårdsplantgödselmedel är av exceptionell kvalitet och levereras i originalförpackningar med detaljerade användningsanvisningar. De appliceras främst genom spridning, en snabb och enkel metod anpassad till dina växters aktuella behov. Vill du veta mer? Vi bjuder in dig att läsa detaljerade beskrivningar av våra produkter. Handla med oss online, komplettera din samling av trädgårdsplantgödselmedel och njut av gratis hemleverans. Välkommen till Garden Seeds Market!

107.38 kr
110.00 kr
111.18 kr