• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Kerti Növény Műtrágyák

Kíváncsi vagy, hol vásárolhat magas minőségű kertészeti növénytrágyákat versenyképes áron? Ne keresgélj tovább, mint a Garden Seeds Market! Itt egy széles választékát találod a megbecsült és híres márkákból származó termékeknek. Kínálatunk magában foglal száraz szerves és ásványi trágyákat, melyek alkalmasak minden népszerű kerti növényhez. Fedezd fel az általunk gondosan összeállított választékot!

Keresel sokoldalú trágyákat? Fontolóra veheted a Biopon Minden Kerti Virág Trágyát vagy a Target Granulált Virágzó Növénytrágyát. Az egészséges sövények fenntartására összpontosítóknak ajánljuk a Florovit Örökzöld Növények Betegségeinek és Fagytűrésének Fokozó Trágyát és az Agrecol Sövény, Fa és Díszcserjék Trágyáját. Kínálatunkban megtalálhatók továbbá szakosított trágyák is magnóliákhoz, rózsákhoz, klemátiszokhoz, gyephez, hagymás növényekhez, zöldségekhez, fákhoz és cserjékhez. A Biopon Hosszan Ható Minden Célra Szolgáló Trágyája, melyet minden négy hónapban kell felvinni, tökéletes választás azoknak a kertészeknek, akik lassú felszabadulású, hosszú távú hatékonyságot keresnek. Emellett a Humistar, egy természetes termék a talaj termékenységének fokozására, ideális az organikus kertészkedéshez, valamint a BIO Ültetéshez, Átültetéshez és Általános Célú Trágyával együtt.

A kerti növénytrágyák kategóriájában szereplő termékeink kivételes minőségűek, eredeti csomagolásban és részletes használati útmutatóval szállítjuk őket. Főként szóró alkalmazásúak, egy gyors és egyszerű módszer, amelyet a növényeid jelenlegi igényeihez szabtunk. További információra vágysz? Meghívunk, hogy olvass el részletes leírásokat termékeinkről. Vásárolj nálunk online, egészítsd ki kerti növénytrágya gyűjteményedet, és élvezd az ingyenes házhozszállítást. Üdvözöllek a Garden Seeds Marketen!