• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maaperän happamoittajat

Maaperän happamoittajat ovat ehdottoman välttämättömiä happamia olosuhteita suosivien kasvien, kuten mustikoiden, kanervien, alppiruusujen, hortensioiden ja useimpien havupuiden viljelyssä. Nämä kasvit tarvitsevat matalaa pH-arvoa maaperässä kukoistaakseen, kukkiakseen ja tuottaakseen hedelmiä tehokkaasti. Ne kamppailevat ravinteiden imeytymisessä emäksisistä tai neutraaleista maaperistä ja voivat kuolla ilman asianmukaista maaperän happamuutta. Tuotteemme tässä kategoriassa on suunniteltu käytettäväksi ennen uusien kasvien istuttamista, ja ne voivat myös suuresti hyödyttää olemassa olevia happamia olosuhteita suosivia kasveja.

Onko mustikkasatosi vähentymässä, tai eivätkö enää kerran upeat alppiruususi kukki? On aika kääntyä maaperän happamoittajien puoleen. Online-puutarhakauppamme tarjoaa ylpeänä ainoastaan aitoja, korkealaatuisia tuotteita luotettavilta ja arvostetuilta valmistajilta, kuten Agrecol, Biopon, Substral ja Target. Löydä tuotteita kuten Agrecolin Havu-, Mustikka- ja Alppiruusuille tarkoitettu happamoittava lannoite, tai Targetin Havu- ja Happamia Olosuhteita Suosivien Kasvien Lannoite. Molemmat ovat tunnettuja pitkäaikaisesta tehokkuudestaan ja sisältävät helposti imeytyviä ravinteita.

Niille, jotka tarvitsevat välittömiä tuloksia, erityisesti jos kasvisi kärsivät sopimattomasta maaperän pH-arvosta, suosittelemme Substralin "Magiczna Siła" (Taikavoima) Ensiapulannoitetta havukasveille, joka soveltuu sekä maaperään että lehtiin levitettäväksi. Se parantaa nopeasti puiden ja pensaiden terveyttä. Nämä ja muut poikkeukselliset tuotteet ovat saatavilla edullisin hinnoin puutarhakaupassamme. Selaa valikoimaamme ja näe, kuinka paljon voit säästää. Osta maaperän happamoittajia verkosta ja nauti kätevästä kotiinkuljetuksesta. Puutarhasi hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.