• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Maaperän happamoittajat

Maaperän happamuutta lisäävät aineet ovat yksinkertaisesti välttämättömiä tällaisten asidofiilisten kasvien, kuten mustikoiden, kanervoiden ja nummien, alppiruusujen, hydrangean ja valtaosan havupuiden, viljelyssä. Nämä kasvit vaativat maaperän matalan pH-arvon kehittyäkseen, kasvamaan, kukkimaan ja kantamaan hedelmiä kunnolla, koska ne eivät pysty imemään ravinteita emäksisestä ja neutraalista maaperästä ja todennäköisesti kuolevat. Tässä luokassa tässä tuotteessa olevat tuotteet on tarkoitettu levitettäväksi ennen uusien kasvien istuttamista, mutta ne auttaisivat myös vanhempien acidofiilisten kasvien omistajia.

Mustikkasi tuottavat pienempiä ja pienempiä hedelmiä, kun taas kerran upeat alppiruusut eivät tuota kukintoja? On aika käyttää maaperän happamuutta lisääviä aineita. Puutarhakauppamme tarjoaa yksinomaan alkuperäisiä, korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat allekirjoittaneet luotettavat ja arvostetut valmistajat: Agrecol, Biopon, Substral ja Target. Löydät ehdottomasti havupuiden, mustikoiden ja rododendronien happamoittavan lannoitteen Agrecolilta tai havupuiden ja happojen ja happojen lannoitteen Targetista. Molemmilla tuotteilla on pitkä suorituskyky ja ne sisältävät helposti omaksuttavia ravinteita.

Jos odotat välittömiä tuloksia, koska kasvit ovat jo sairaita maaperän epäasianmukaisen pH: n takia, suosittelemme Substralin "Magiczna Siła" (Magical Power) -hätä havupuulannoitetta, joka on tarkoitettu sekä maaperän että lehtien levittämiseen. Se parantaa puiden ja pensaiden kuntoa pian levityksen jälkeen. Tätä ja muita upeita tuotteita on saatavana hintoihin, jotka ovat kaikille edullisia puutarhakaupassamme - selaa tarjoustamme ja katso, kuinka paljon voisit säästää. Osta maaperän happamuutta lisäävät aineet nopeasti kotiin. Puutarhasi hoitaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa.

Rakeistettu rikki - maaperän happamoitumiseen ja kasvihuonekaasuihin - 0,5 kg - -10%
6.97 7.74
Kampanja päättyy
Maaperän pH-happamoittaa maaperän ja laskee sen pH-arvoa - Target® - 100 ml - -10%
7.31 8.13
Kampanja päättyy
Ammoniumsulfaatti - happamoitava lannoite - Ogród-Start® - 2 kg - -10%
8.42 9.35
Kampanja päättyy
Rakeistettu rikki - maaperän happamoitumiseen ja kasvihuonekaasuihin - 1 kg - -10%
8.51 9.45
Kampanja päättyy
Helppokäyttöinen happamoitava lannoite - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Mustikoiden maaperän happamuutta lisäävä lannoite - Substral® - 1 kg - -10%
11.18 12.42
Kampanja päättyy
Havupuu ja asidofiilinen kasvilannoite - hapottaa maata - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Kampanja päättyy
Rakeistettu rikki - maaperän happamoitumiseen ja kasvihuonekaasuihin - 3 kg - -10%
14.81 16.45
Kampanja päättyy
Ammoniumsulfaatti - happamoitava lannoite - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
15.92 17.69
Kampanja päättyy
Ammoniumsulfaatti - happamuutta lisäävä aine - Ogród-Start - 20 kg - -10%
60.48 67.20
Kampanja päättyy