Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Закисељивачи тла

Закисељивачи тла су једноставно неопходни за култивацију таквих ацидофилних биљака попут боровница, вријеска и вреса, рододендрона, хортензија и велике већине четинара. Ове биљке захтевају ниску пХ вредност тла како би се правилно развијале, расле, цветале и плодиле, јер не могу да апсорбују хранљиве материје из алкалних и неутралних тла и највероватније би угинуле. Производи који се овде нуде у овој категорији намењени су примени пре садње нових биљака, али би такође помогли власницима старијих ацидофилних биљака.

Ваше боровнице рађају све мање плодова, док некада чудесни рододендрони не успевају да цветају? Време је да се користе ацидификатори тла. Наша интернетска продавница баште нуди искључиво оригиналне производе врхунског квалитета које потписују поуздани, уважени произвођачи: Агрецол, Биопон, Субстрал и Таргет. Дефинитивно ћете наћи кисело ђубриво четинара, боровнице и рододендрона компаније Агрецол или гнојиво четинара и ацидофилних биљака компаније Таргет. Оба производа показују продужене перформансе и садрже хранљиве састојке који се лако усвајају.

Ако очекујете тренутне резултате, јер су ваше биљке већ болесне због неодговарајућег пХ тла, препоручујемо хитно четинарско ђубриво „Магицзна Сиłа“ (Магицал Повер) из компаније Субстрал, намењено за примену у земљишту и за фолијарну примену. Побољшаће стање вашег дрвећа и грмља убрзо након наношења. Овај и други дивни производи доступни су по ценама које су приступачне свима у нашој баштенској продавници - прегледајте нашу понуду и погледајте колико бисте могли да уштедите. Купите средства за закисељавање тла путем интернета са брзом доставом до куће. Брига о вашој башти никада раније није била лакша.

Nema proizvoda u ovom odeljku