• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Подкислители на почвата

Киселините за почвата са абсолютно необходими за отглеждането на растения, които предпочитат кисела среда, като боровинки, ерики, рододендрони, хортензии и повечето иглолистни. Тези растения изискват ниска стойност на pH в почвата, за да растат, цъфтят и да дават плодове ефективно. Трудно абсорбират хранителни вещества от алкални или неутрални почви и рискуват да умрат без подходяща киселинност на почвата. Нашите продукти в тази категория са предназначени за употреба преди засаждането на нови растения, но също така могат значително да помогнат на съществуващите киселолюбиви растения.

Намалява ли добивът ви от боровинки или веднъж прекрасните ви рододендрони вече не цъфтят? Е време да се обърнете към киселините за почвата. Нашият онлайн магазин за градинарство предлага с гордост само автентични, висококачествени продукти от доверени и уважавани производители като Agrecol, Biopon, Substral и Target. Открийте продукти като киселинния тор на Agrecol за иглолистни, боровинки и рододендрони или тора на Target за иглолистни и киселолюбиви растения. И двата са известни с дълготрайната си ефективност и съдържат лесно усвояеми хранителни вещества.

За тези, които се нуждаят от незабавни резултати, особено ако растенията ви страдат поради неподходящия pH на почвата, препоръчваме спешния тор за иглолистни "Magiczna Siła" (Магическа Сила) на Substral, подходящ както за почвено, така и за листно приложение. Той бързо подобрява здравето на вашите дървета и храсти. Тези и други изключителни продукти са налични на достъпни цени в нашия магазин за градинарство. Разгледайте нашата селекция и вижте колко може да спестите. Пазарувайте киселини за почвата онлайн и се насладете на удобна доставка до дома. Грижата за вашата градина никога не е била по-лесна.

18.90 лв