• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Подкислители на почвата

Подкиселителите на почвата са просто необходими при отглеждането на такива ацидофилни растения като боровинки, хедери и пустии, рододендрони, хортензии и по-голямата част от иглолистни дървета. Тези растения изискват ниска стойност на рН на почвата, за да се развиват, растат, цъфтят и плододават правилно, тъй като не могат да абсорбират хранителни вещества от алкални и неутрални почви и най-вероятно ще умрат. Предлаганите тук продукти в тази категория са предназначени да се прилагат преди засаждане на нови растения, но също така ще помогнат на собствениците на по-стари ацидофилни растения.

Вашите боровинки дават по-малки и по-малки плодове, докато прекрасните някога рододендрони не успяват да произведат цъфтеж? Време е да се използват подкислители на почвата. Нашият онлайн магазин за градини предлага изключително оригинални продукти с първокласно качество, подписани от доверени, уважавани производители: Agrecol, Biopon, Substral и Target. Със сигурност ще намерите подкиселителният тор от иглолистни, боровинки и рододендрон от Agrecol или тор от иглолистни и ацидофилни растения от Target. И двата продукта показват разширени характеристики и съдържат лесно усвоими хранителни вещества.

Ако очаквате незабавни резултати, тъй като вашите растения вече са болни поради неподходящото рН на почвата, препоръчваме аварийният иглолистен тор от "Субстрал" Magiczna Siła (Magical Power), предназначен както за почвено, така и за листно приложение. Това ще подобри състоянието на вашите дървета и храсти малко след нанасянето. Този и други прекрасни продукти се предлагат на цени, достъпни за всички в нашия градински магазин - разгледайте нашата оферта и вижте колко бихте могли да спестите. Купете подкислители на почвата онлайн с бърза доставка до дома. Грижата за вашата градина никога преди не е била по-лесна.

Гранулирана сяра - за подкисляване на почвата и парникови газове - 0,5 кг - -10%
13.93 лв 15.48 лв
Промоцията приключва
Подкисляващ тор тор - BIOPON® - 1 кг - -10%
16.56 лв 18.40 лв
Промоцията приключва
Гранулирана сяра - за подкисляване на почвата и парникови газове - 1 кг - -10%
17.01 лв 18.90 лв
Промоцията приключва
Лесен за използване Подкисляващ тор - Florovit® - 1 кг - -10%
17.19 лв 19.10 лв
Промоцията приключва
Подкисляващ тор за боровинки - Substral® - 1 кг - -10%
22.36 лв 24.84 лв
Промоцията приключва
Иглолистен и ацидофилен тор за растения - подкислява почвата - Target® - 1 кг - -10%
23.09 лв 25.65 лв
Промоцията приключва
Гранулирана сяра - за подкисляване на почвата и парникови газове - 3 кг - -10%
29.61 лв 32.90 лв
Промоцията приключва
Амониев сулфат - подкисляващ тор - Ogród-Start® - 5 кг - -10%
31.84 лв 35.37 лв
Промоцията приключва
Амониев сулфат - подкисляващ тор за взискателни градинари - Planta® - 5 кг - -10%
31.92 лв 35.46 лв
Промоцията приключва