Pengasid tanah

Pengasid tanah sangat diperlukan dalam penanaman tanaman acidophilic seperti blueberry, heather dan heaths, rhododendron, hydrangeas dan sebilangan besar konifer. Tumbuhan ini memerlukan nilai pH tanah yang rendah untuk berkembang, tumbuh, mekar dan berbuah dengan betul, kerana tidak dapat menyerap nutrien dari tanah beralkali dan neutral dan kemungkinan besar akan mati. Produk yang ditawarkan di sini dalam kategori ini dimaksudkan untuk digunakan sebelum menanam tanaman baru, tetapi juga dapat membantu pemilik tanaman asidofilik yang lebih tua.

Blueberry anda menghasilkan buah yang lebih kecil dan lebih kecil, sedangkan rhododendron yang pernah luar biasa gagal menghasilkan mekar? Sudah tiba masanya untuk menggunakan pengasid tanah. Kedai taman dalam talian kami menawarkan produk berkualiti premium asli yang ditandatangani oleh pengeluar yang dipercayai dan dihormati: Agrecol, Biopon, Substral dan Target. Anda pasti akan menjumpai Baja Pengasam Konifer, Blueberry dan Rhododendron dari Agrecol atau Baja Tumbuhan Konifer dan Asidofilik dari Sasaran. Kedua-dua produk mempamerkan prestasi yang tinggi dan mengandungi nutrien yang mudah diasimilasi.

Sekiranya anda mengharapkan hasil segera, kerana tanaman anda sudah sakit kerana pH tanah yang tidak sesuai, kami mengesyorkan "Magiczna Siła" (Magical Power) Pupuk Kecemasan Kecemasan dari Substral, yang ditujukan untuk aplikasi tanah dan dedaunan. Ia akan memperbaiki keadaan pokok dan pokok renek anda sejurus selepas permohonan. Ini dan produk hebat lain boleh didapati dengan harga yang mampu dimiliki oleh semua orang di kedai taman kami - lihat tawaran kami dan lihat, berapa banyak yang dapat anda jimatkan. Beli pengasid tanah dalam talian dengan penghantaran cepat ke rumah. Menjaga kebun anda tidak pernah semudah ini.

There are no products in this section