• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bodemverzuring

Bodemverzurende planten zijn eenvoudigweg onmisbaar bij de teelt van zuurminnende planten zoals bosbessen, heide en heide, rododendrons, hortensia's en de overgrote meerderheid van coniferen. Deze planten hebben een lage pH-waarde van de grond nodig om zich goed te ontwikkelen, te groeien, te bloeien en vrucht te dragen, omdat ze geen voedingsstoffen kunnen opnemen van alkalische en neutrale bodems en hoogstwaarschijnlijk zouden afsterven. Producten die hier in deze categorie worden aangeboden, zijn bedoeld om te worden toegepast voordat nieuwe planten worden geplant, maar zouden ook eigenaren van oudere acidofiele planten helpen.

Uw bosbessen produceren steeds kleiner fruit, terwijl de eens zo prachtige rododendrons geen bloemen produceren? Het is tijd om bodemverzuringsmiddelen te gebruiken. Onze online tuinwinkel biedt uitsluitend originele producten van topkwaliteit die zijn ondertekend door de vertrouwde, gerespecteerde fabrikanten: Agrecol, Biopon, Substral en Target. U zult zeker de Conifer, Blueberry en Rhododendron Acidifying Fertilizer van Agrecol of de Conifer and Acidophilic Plant Fertilizer van Target vinden. Beide producten vertonen verbeterde prestaties en bevatten gemakkelijk opneembare voedingsstoffen.

Als u onmiddellijke resultaten verwacht, aangezien uw planten al ziek zijn vanwege de onjuiste pH van de grond, raden we de "Magiczna Siła" (Magical Power) Noodmeststof voor naaldbomen van Substral aan, die zowel voor de bodem als voor de bladtoepassing is bedoeld. Het verbetert de conditie van uw bomen en struiken kort na het aanbrengen. Deze en andere prachtige producten zijn verkrijgbaar tegen prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn in onze tuinwinkel - blader door ons aanbod en kijk hoeveel u kunt besparen. Koop bodemverzuring online met snelle levering aan huis. Het verzorgen van uw tuin was nog nooit zo eenvoudig.

Zwavelkorrels - voor bodemverzuring en broeikasgassen - 0,5 kg - -10%
6.97 7.74
Promotie eindigt
Bodemverzurende meststof - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.28 9.20
Promotie eindigt
Zwavelkorrels - voor bodemverzuring en broeikasgassen - 1 kg - -10%
8.51 9.45
Promotie eindigt
Gebruiksvriendelijke verzurende meststof - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Promotie eindigt
Bodemverzurende meststof voor blauwe bessen - Substral® - 1 kg - -10%
11.18 12.42
Promotie eindigt
Conifeer en acidofiele plantenmest - verzuurt de bodem - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Promotie eindigt
Zwavelkorrels - voor bodemverzuring en broeikasgassen - 3 kg - -10%
14.81 16.45
Promotie eindigt
Ammoniumsulfaat - verzurende meststof - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
15.92 17.69
Promotie eindigt
Ammoniumsulfaat - verzurende meststof voor veeleisende tuinders - Planta® - 5 kg - -10%
15.96 17.73
Promotie eindigt