• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Työkalut ja laatikot

Työkalut ja laatikot kuuluvat tärkeimpiin työpaja-, autotalli- ja käsityöläisten opiskeluvälineisiin. Ruuvit, pultit ja naulat eivät koskaan eksy enää, kun taas kaikki ruuvimeisselit ja jakoavaimet pysyvät lajiteltuina ihanteellisessa järjestyksessä. Haluatko nähdä, mitä olemme laatineet sinulle? Katso alla oleva luettelo!

Jos etsit vankkaa, mutta edullista ratkaisua, tutustu Prosperplast-polypropeenialustojen valintaan. Saat maapähkinöihin oranssinvärisen tai mustan 8 x 11,5 cm: n työkalulaatikon / lokeron NP4, mutta se palvelee sinua tulevina vuosina. Meillä on myös muita kokoja - 10 x 15,5 cm (NP6-malli), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) ja 24 x 39 cm (NP16). - saatavilla. Luo yksi sarja, joka koostuu tarpeitasi vastaavista lokeroista. Tarjoamme kontit voidaan pinota tai kiinnittää seinälle. Katso, miltä tämä ratkaisu voi näyttää napsauttamalla työkalutasojen sarjaa - 7 lokeroa ja työkalulevy - NTBNP5. Meillä on myös suurempia sarjoja varastossa - suosittelemme, että selaat koko alaluokkaa. Jos pidät työkalulaatikoista lokeroita, tutustu erinomaiseen työkalujärjestäjään, jossa on siirrettävät väliseinät - 19,5 x 29 cm - NOR. Läpinäkyvän kannen ansiosta sisältö tunnistetaan nopeasti. Saatavana on myös pienempiä ja suurempia malleja. Jos sinulla on runsaasti työpajavarusteita, tilaa kaksipuolinen työkalunjärjestäjä siirrettävillä välijalkaisilla - 29 x 39 cm - NOR DUO. Jos matkustat paljon varusteillasi, saatat löytää hyödyllisiä Caliber 18 '' - 46 cm -työkalulaatikon tai Multicase Cargo -työkalulaatikon, saatavana erikokoisina. Tuotekuvaukset sisältävät yksityiskohtaiset tiedot kooista, osastojen lukumäärästä ja jakajista, tietyn mallin enimmäiskuormasta. Napsauta tuotenimeä ja lue lisää tuotteistamme! Tilava, tukeva ja kestävä työkalupakki on erinomainen sijoitus työn laatuun ja mukavuuteen. Se on myös loistava lahjaidea kaikille DIY-miehille ja naisille sekä käsityöläisille.

Voit ostaa työkalulaatikoita ja tarjottimia kilpailukykyiseen hintaan online-puutarhaviljelymarkkinoilla. Tarjoamme yksinomaan korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä, vaurioidenkestävistä, kiinteistä materiaaleista, ja niiden on allekirjoittanut mm. Prosperplast, Fiskars ja monet muut. Älä missaa tätä mahdollisuutta - osta verkkokaupastamme!