Кутије са алаткама и фиоке

Кутије са алатима и фиоке припадају најважнијој опреми за радионице, гараже и занатлије. Ваши шрафови, вијци и ексери се више никада неће изгубити, док ће сви одвијачи и кључеви бити сортирани у идеалном реду. Да ли бисте желели да видите шта смо вам припремили? Погледајте листу испод!

Ако тражите чврсто, али приступачно решење, упознајте се са нашим избором полипропиленских трака Просперпласт. Добићете наранџасту или црну 8 к 11,5 цм кутију са алатима / ладицу НП4 за кикирики, али послужиће вам годинама које следе. Такође имамо и друге величине - 10 к 15,5 цм (модел НП6), 12 к 19,5 цм (НП8), 16 к 23 цм (НП10), 20 к 29 цм (НП12) и 24 к 39 цм (НП16) - на располагању. Креирајте свој један сет који ће се састојати од лежишта у складу са вашим потребама. Контејнери које нудимо могу бити наслоњени или причвршћени на зид. Погледајте како ово решење може изгледати кликом на Сет ладица за алате - 7 ладица и плоче са алатима - НТБНП5. На располагању су и већи сетови - охрабрујемо вас да прегледате целокупну подкатегорију. Ако више волите кутије са алатима за носаче, погледајте одличан организатор алата са покретним разделником - 19,5 к 29 цм - НОР. Захваљујући прозирном поклопцу, садржај ћете моћи брзо препознати. Доступни су и мањи и већи модели. Ако поседујете богату опрему за радионице, наручите двострани носач алата с помичним раздјелником - 29 к 39 цм - НОР ДУО. Ако пуно путујете са својом опремом, можда ће вам бити корисни кутија за алат Калибер 18 '' - 46 цм или пакет алата Мултицасе, доступан у разним величинама. Описи производа садрже детаљне информације о величини, броју одјељака и раздјелника, максималном оптерећењу одређеног модела. Кликните на назив производа и сазнајте више о нашим производима! Капацитиван, чврст, издржљив кутија за алате изврсно је улагање у квалитет и практичност вашег рада. Такође је одлична идеја за поклон за све самосталне мушкарце, жене и занатлије.

Купујете кутије са алаткама и фиоке по конкурентним ценама на мрежи Тржиште семенки. Нудимо ексклузивно производе врхунског квалитета, израђене од издржљивих, отпорних на оштећења, чврсте материјале, који потписују брендови попут Просперпласт, Фискарс и многи други. Не пропустите ову прилику - купите онлине у нашој продавници!

8,730.00 din