• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kutije za alat i ladice

Kutije za alat i ladice spadaju među najvažniju opremu za radionicu, garažu ili obrtničku radnu sobu. Zbogom izgubljenim vijcima, maticama i noktima, a dobrodošli savršeno posloženi odvijači i ključevi uvijek pri ruci. Jeste li znatiželjni vidjeti što smo pripremili za vas? Pogledajte popis u nastavku!

Ako tražite pouzdanu, ali ekonomičnu rješenje za pohranu, istražite našu ponudu polipropilenskih ladica Prosperplast. Uhvatite narančastu ili crnu 8 x 11,5 cm kutiju/ladicu NP4 po nevjerojatnoj cijeni koja obećava godine usluge. Imamo i druge veličine - 10 x 15,5 cm (model NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) i 24 x 39 cm (NP16) - sve spremno za vas. Sastavite vlastiti set ladica koji odgovaraju vašim potrebama. Kontejnere koje nudimo možete uredno slagati ili pričvrstiti na zid. Vizualizirajte kako ovo rješenje može transformirati vaš prostor klikom na Set alatnih ladica - koji uključuje 7 ladica i ploču za alate - model NTBNP5. Također imamo i veće setove na zalihi - pozivamo vas da istražite cijelu podkategoriju. Ako su vam kutije za alat draže od ladica, razmislite o izvrsnom Organizatoru alata s pomičnim pregradama - 19,5 x 29 cm - NOR. Zahvaljujući prozirnom poklopcu moći ćete brzo prepoznati sadržaj, a dostupni su i manji i veći modeli. Za one s obimnom opremom u radionici, naručite Dvostrani organizator alata s pomičnim pregradama - 29 x 39 cm - NOR DUO. A za profesionalce u pokretu, kutija za alat Caliber 18” - 46 cm ili kutija za alat Multicase Cargo u različitim veličinama mogli bi biti vaši idealni suputnici. Opisi proizvoda uključuju detaljne informacije o veličinama, broju odjeljaka i pregrada te maksimalnom opterećenju svakog modela. Kliknite na imena proizvoda kako biste detaljnije istražili naše ponude! Prostrana, čvrsta i trajna kutija za alat nije samo investicija u kvalitetu i praktičnost vašeg rada; također je odlična ideja za poklon za sve ljubitelje samostalnog rada i vještih obrtnika.

Kutije za alat i ladice možete kupiti po konkurentnim cijenama na online tržištu Garden Seeds. Isključivo nudimo proizvode vrhunske kvalitete izrađene od izdržljivih materijala otpornih na oštećenja, potpisane poznatim brendovima poput Prosperplast, Fiskars i mnogih drugih. Ne propustite ovu priliku - obavite kupovinu kod nas online!