• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Verktygslådor och brickor

Verktygslådor och brickor är bland de mest nödvändiga utrustningarna för varje verkstad, garage eller hantverkares studie. Säg adjö till förlorade skruvar, bultar och spikar och hälsa på en perfekt ordnad samling av skruvmejslar och nycklar som alltid är inom räckhåll. Är du nyfiken på att se vad vi har förberett för dig? Ta en titt på listan nedan!

Om du letar efter en tillförlitlig men ekonomisk förvaringslösning, utforska vårt sortiment av polypropylenbrickor från Prosperplast. Skaffa en orange eller svart verktygslåda/bricka NP4 på 8 x 11,5 cm till ett otroligt värde som lovar år av tjänst. Vi har också ett sortiment av andra storlekar - 10 x 15,5 cm (NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) och 24 x 39 cm (NP16) - alla redo för dig. Bygg ditt eget set från brickor anpassade till dina specifika krav. Behållarna vi tillhandahåller kan staplas prydligt eller monteras på en vägg. Visualisera hur denna lösning kan förvandla ditt utrymme genom att kolla in vårt set med verktygsbrickor – som inkluderar 7 brickor och en verktygstavla – under modellen NTBNP5. Vårt lager inkluderar också större set – vi inbjuder dig att utforska hela underkategorin. Om du föredrar verktygslådor framför brickor, överväg vår förstklassiga verktygsorganisatör med flyttbara avdelare – 19,5 x 29 cm – NOR. Dess genomskinliga lock låter dig identifiera innehållet med en blick, och den finns i olika storlekar för att passa din samling. För de som har omfattande verktyg i verkstaden är vår dubbelsidiga verktygsorganisatör med flyttbara avdelare - 29 x 39 cm - NOR DUO ett måste. Och för proffsen på språng kan verktygslådan Caliber 18’’ – 46 cm eller verktygslådan Multicase Cargo i olika storlekar vara dina idealiska följeslagare. Våra produktbeskrivningar inkluderar omfattande information om storlekar, antal fack, avdelare och maximal belastning för varje modell. Klicka på produktnamnen för att fördjupa dig i vårt utbud! En rymlig, robust och långvarig verktygslåda är inte bara en investering i ditt arbetes kvalitet och bekvämlighet; det är också en fantastisk presentidé för alla DIY-entusiaster och skickliga hantverkare där ute.

I onlinebutiken Garden Seeds Market kan du förvärva verktygslådor och brickor till oslagbara priser. Vi lagerför endast högkvalitativa produkter tillverkade av tåliga, skaderesistenta, robusta material, med märken som Prosperplast, Fiskars och många andra. Låt inte denna möjlighet glida bort – gör ditt köp hos oss online!

62.21 kr
62.21 kr
79.41 kr
137.24 kr
137.24 kr