• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szerszámtartók

Szerszámosládák és tálcák az egyik legfontosabb felszerelés minden műhelyben, garázsban vagy kézműves tanulószobában. Mondjon búcsút az elveszett csavaroknak, csavaroknak és szögeknek, és köszöntse a tökéletesen rendszerezett csavarhúzókat és kulcsokat, amelyek mindig kéznél vannak. Kíváncsi, mit készítettünk Önnek? Pillantson meg alább a listánkat!

Ha megbízható, mégis gazdaságos tárolási megoldást keres, fedezze fel polipropilén Prosperplast tálcáink választékát. Csípj meg egy narancssárga vagy fekete 8 x 11,5 cm-es szerszámosláda/tálcát NP4 modellt fantasztikus áron, ami évekig szolgálni fogja Önt. További méretek is kínálunk - 10 x 15,5 cm (NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) és 24 x 39 cm (NP16) - mind készen áll Önre. Építse meg saját készletét az Ön specifikus igényeinek megfelelő tálcákból. Az általunk kínált tárolók egymásra helyezhetőek vagy a falra szerelhetőek. Képzelje el, hogy ez a megoldás hogyan alakíthatja át a terét, és nézze meg a szerszámos tálcák készletét - amely 7 tálcát és egy szerszámtáblát tartalmaz - a NTBNP5 modell alatt. Nagyobb készleteink is vannak - fedezze fel az egész alkategóriát. Ha a szerszámosládákat részesíti előnyben a tálcákkal szemben, tekintse meg kiváló minőségű Szerszámrendezőnket mozgatható elválasztókkal - 19,5 x 29 cm - NOR. Átlátszó fedele lehetővé teszi a tartalom azonnali azonosítását, és különböző méretekben kapható, hogy illeszkedjen a gyűjteményéhez. Azok számára, akik széles körű műhelyszerszámokkal rendelkeznek, a Kétoldalas szerszámrendező mozgatható elválasztókkal - 29 x 39 cm - NOR DUO elengedhetetlen. És a mozgó szakemberek számára a Caliber 18’’ – 46 cm-es szerszámosláda vagy a különböző méretű Multicase Cargo szerszámosláda lehet az ideális társ. Termékleírásaink részletes információkat tartalmaznak a méretek, rekeszek száma, elválasztók és a maximális teherbírás tekintetében minden modellnél. Kattintson a terméknevekre a kínálatunk mélyebb megismeréséhez! Egy tágas, erős, tartós szerszámosláda nemcsak befektetés a munkája minőségébe és kényelmébe, hanem kiváló ajándékötlet minden barkácsoló és ügyes kézműves számára.

A Garden Seeds Market online boltjában verhetetlen áron szerezhet be szerszámosládákat és tálcákat. Kizárólag magas minőségű termékeket kínálunk, amelyek strapabíró, sérülésálló, erős anyagokból készülnek, olyan márkákkal mint a Prosperplast, a Fiskars és sok más. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – vásároljon nálunk online!