• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Szerszámtartók

Az eszközdobozok és a tálcák a legfontosabb műhely-, garázs- és kézműves-oktatóberendezésekhez tartoznak. Csavarjai, csavarjai és szögei soha többé nem vesznek el, míg minden csavarhúzó és csavarkulcs ideális sorrendben marad. Szeretné látni, mit készítettünk neked? Nézze meg az alábbi listát!

Ha szilárd, mégis megfizethető megoldást keres, ismerje meg a Prosperplast polipropilén tálcák választékát. Narancssárga vagy fekete, 8 x 11,5 cm-es NP4 szerszámkészlet / tálca lesz a földimogyoróhoz, de ez évekig szolgál majd. Vannak más méretek is - 10 x 15,5 cm (NP6 modell), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) és 24 x 39 cm (NP16). - elérhető. Készítse el egy készletét, amely az igényeinek megfelelő tálcákból áll. Az általunk kínált konténerek egymásra rakhatók vagy falhoz rögzíthetők. Nézze meg, hogyan néz ki ez a megoldás, ha rákattint a Szerszámtálcák - 7 tálca és egy szerszámtábla - NTBNP5 elemre. Nagyobb készleteink is vannak raktáron - ösztönözzük a böngészést az egész alkategórián. Ha inkább az eszközkészleteket, mint a tálcákat részesíti előnyben, nézd meg a kiváló szerszámszervezőt mozgatható elválasztóval - 19,5 x 29 cm - NOR. Az átlátszó fedélnek köszönhetően a tartalom gyorsan felismerhető. Vannak kisebb és nagyobb modellek is. Ha gazdag műhelyfelszereléssel rendelkezik, rendeljen kétoldalú szerszámszervezõt mozgatható elválasztókkal - 29 x 39 cm - NOR DUO. Ha sokat utazik a felszerelésével, akkor hasznos lehet a Caliber 18 '' - 46 cm-es eszközkészlet vagy a Multicase Cargo eszközkészlet, különféle méretben kapható. A termékleírás részletes információkat tartalmaz a méretekről, a rekeszek számáról és az elválasztókról, az adott modell maximális terheléséről. Kattintson a termék nevére és többet megtudhat termékeinkről! A tágas, erős, tartós eszközkészlet kiváló befektetés a munka minőségébe és kényelmébe. Ez egy nagyszerű ajándékötlete az összes barkácsolásnak - férfiak, nők és kézművesek.

Szerszámkészleteket és tálcákat vásárol versenyképes áron az online Kertmagvető piacon. Kizárólag kiváló minőségű, tartós, sérülésálló, szilárd anyagból készült termékeket kínálunk, amelyeket olyan márkák írtak alá, mint a Prosperplast, a Fiskars és még sokan mások. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget - vásároljon online üzletünkben!