Kotak peralatan dan dulang

Kotak peralatan dan dulang milik bengkel yang paling penting, peralatan pengajaran garaj dan tukang. Skru, bolt dan kuku anda tidak akan hilang lagi, sementara semua pemutar skru dan sepana akan tetap disusun mengikut susunan yang sesuai. Adakah anda mahu melihat, apa yang telah kami sediakan untuk anda? Lihat senarai di bawah!

Sekiranya anda mencari penyelesaian pepejal, namun berpatutan, ketahui pilihan kami dulang Prosperplast polypropylene. Anda akan mendapat kotak oren NP4 untuk oren atau hitam 8 x 11.5 cm untuk kacang tanah, tetapi ia akan memberi perkhidmatan kepada anda selama bertahun-tahun yang akan datang. Kami juga mempunyai saiz lain - 10 x 15,5 cm (NP6 model), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) dan 24 x 39 cm (NP16) - tersedia. Buat satu set anda yang akan terdiri daripada nampan yang memenuhi keperluan anda. Bekas yang kami tawarkan mungkin disusun atau dilekatkan pada dinding. Lihat bagaimana penyelesaian ini kelihatan seperti dengan mengklik Set alat dulang - 7 baki dan papan alat - NTBNP5. Kami juga mempunyai set yang lebih besar di stok - kami menggalakkan anda melayari seluruh subkategori. Sekiranya anda lebih suka kotak peralatan untuk dulang, lihat Penganjur Alat yang sangat baik dengan pembahagi bergerak - 19.5 x 29 cm - NOR. Terima kasih kepada tudung telus anda akan dapat mengenali kandungan dengan cepat. Terdapat model yang lebih kecil dan lebih besar juga tersedia. Sekiranya anda mempunyai peralatan bengkel yang kaya, perintahkan penganjur alat bermagnet dengan pembahagi bergerak - 29 x 39 cm - NOR DUO. Sekiranya anda mengembara jauh dengan peralatan anda, anda mungkin menemui kotak alat Kaliber 18 '' - 46 cm atau kotak peralatan Kargo Multicase, yang boleh didapati dalam pelbagai saiz, berguna. Penerangan produk mengandungi maklumat terperinci tentang saiz, bilangan petak dan pembahagi, beban maksimum model tertentu. Klik pada nama produk dan ketahui lebih lanjut mengenai produk kami! Kotak peralatan yang luas, kukuh, tahan lama merupakan pelaburan yang sangat baik dalam kualiti dan kemudahan kerja anda. Ia juga merupakan idea hadiah hebat untuk semua DIY-lelaki dan wanita dan tukang.

Anda akan membeli kotak peralatan dan dulang dengan harga yang kompetitif di Pasaran Seeds Garden online. Kami menawarkan produk berkualiti premium eksklusif yang diperbuat daripada tahan lama, bahan tahan padat, bahan pepejal, ditandatangani oleh jenama seperti Prosperplast, Fiskars dan lain-lain lagi. Jangan ketinggalan peluang ini - beli secara dalam talian di kedai kami!