• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gereedschapskisten en lades

Gereedschapskisten en -bakken zijn een van de meest essentiële benodigdheden in elke werkplaats, garage of ambachtelijke studeerkamer. Zeg vaarwel tegen verloren schroeven, bouten en spijkers en verwelkom perfect georganiseerde schroevendraaiers en sleutels die altijd binnen handbereik zijn. Bent u benieuwd wat we voor u hebben voorbereid? Neem een kijkje hieronder op onze lijst!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare maar toch economische opslagoplossing, ontdek dan ons assortiment van polypropyleen Prosperplast bakken. Schaf een oranje of zwarte gereedschapskist/bak van 8 x 11,5 cm (NP4 model) aan voor een ongelooflijke waarde die jaren dienst belooft. We hebben ook andere maten beschikbaar - 10 x 15,5 cm (NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) en 24 x 39 cm (NP16) - allemaal klaar voor u. Bouw uw eigen set uit bakken op maat van uw specifieke eisen. De bakken die wij aanbieden kunnen netjes worden gestapeld of aan de muur worden gemonteerd. Visualiseer hoe deze oplossing uw ruimte zou kunnen transformeren door onze set gereedschapsbakken te bekijken – die 7 bakken en een gereedschapsbord omvat – onder model NTBNP5. We hebben ook grotere sets beschikbaar - we nodigen u uit om de hele subcategorie te verkennen. Als u de voorkeur geeft aan gereedschapskisten boven bakken, overweeg dan onze hoogwaardige gereedschapsorganisator met verwijderbare verdelers – 19,5 x 29 cm – NOR. Het doorzichtige deksel laat u de inhoud in één oogopslag identificeren, en het is beschikbaar in verschillende maten om bij uw verzameling te passen. Voor degenen met een uitgebreide set gereedschap in de werkplaats is onze dubbelzijdige gereedschapsorganisator met verwijderbare verdelers - 29 x 39 cm - NOR DUO een must-have. En voor de professionals onderweg kan de Caliber 18’’ – 46 cm gereedschapskist of de Multicase Cargo gereedschapskist in diverse maten uw ideale metgezel zijn. Onze productbeschrijvingen bevatten uitgebreide informatie over maten, aantal compartimenten, verdelers en maximale belasting voor elk model. Klik op de productnamen om dieper in te duiken in ons aanbod! Een ruime, stevige en langdurige gereedschapskist is niet alleen een investering in de kwaliteit en het comfort van uw werk; het is ook een fantastisch cadeau-idee voor alle doe-het-zelvers en bekwame ambachtslieden daarbuiten.

In de online winkel van Garden Seeds Market kunt u gereedschapskisten en -bakken aanschaffen tegen onovertroffen prijzen. We bieden alleen producten van topkwaliteit aan, gemaakt van duurzame, schadebestendige, robuuste materialen, met merken als Prosperplast, Fiskars en vele anderen. Laat deze kans niet voorbijgaan – doe uw aankoop bij ons online!

2.07
5.29
5.29
6.75
11.67
11.67
32.54