• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Fragi

Descoperă gama noastră diversă de Semințe de Fragi, perfecte pentru cultivarea unor fructe dulci și irezistibil de delicioase. Aceste semințe nu sunt doar bogate în vitamina C, ci sunt și pline de minerale esențiale. Știați că fragii sălbatici pe care îi oferim sunt strămoșii căpșunilor cultivate pe care le savurăm astăzi? Alegeți dintr-o varietate de soiuri care diferă în principal prin dimensiunea și culoarea fructului, dar toate vin cu garanția calității premium, provenind exclusiv de la furnizori de încredere.

Vă recomandăm în mod special varietatea "Yellow Wonder" din gama noastră de Semințe de Fragi. Acest fruct unic este mai puțin atrăgător pentru păsări datorită culorii sale neobișnuite, oferindu-vă avantajul unei recolte mai bogate. Pentru cei cu un spațiu limitat, cum ar fi un balcon, varietatea noastră de fragi sălbatici "Attila" ar trebui să vă atragă atenția. Este perfect potrivită pentru containere suspendate și este printre cele mai devreme soiuri de fragi sălbatici care ajung la maturitate.

Alegeți Semințe de Fragi preferate și testați-vă abilitățile de grădinărit. Veți fi răsplătiți cu fructe de înaltă calitate, gustoase și natural dulci.