• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от диви ягоди

Разгледайте нашия разнообразен асортимент от Семена от диви ягоди, идеални за отглеждане на сладки и неустоимо вкусни плодове. Тези семена не са само богати на витамин C, но съдържат и множество есенциални минерали. Знаете ли, че дивите ягоди, които предлагаме, са предците на култивираните ягоди, които днес обичаме? Изберете от множество сортове, които се различават предимно по размер и цвят на плода, но всички предлагат гаранция за премиум качество, тъй като са получени ексклузивно от надеждни доставчици.

Особено препоръчваме сорта "Yellow Wonder" от нашата категория Семена от диви ягоди. Този уникален плод е по-малко привлекателен за птиците поради необичайния си цвят, което ви дава предимство за по-обилна реколта. За тези от вас, които разполагат с ограничено пространство като балкон, нашият висящ сорт диви ягоди "Attila" определено ще привлече вниманието ви. Той е перфектен за висящи контейнери и е сред най-ранните сортове диви ягоди, които узряват.

Изберете вашите любими Семена от диви ягоди и тествайте градинарските си умения. Ще бъдете наградени с висококачествени, вкусни и естествено сладки плодове.