Benih strawberi liar

Terdapat benih strawberi liar, kecil, manis dan buah-buahan yang sangat baik, boleh didapati di kedai online kami. Mereka mengandungi banyak vitamin C dan mineral. Adakah anda tahu bahawa terima kasih kepada kedua-dua jenis strawberi liar yang kini kita dapat menikmati strawberi? Anda bebas untuk memilih dari pelbagai jenis yang berbeza-beza dalam saiz dan warna buah. Semua benih strawberi liar yang ditawarkan di kedai kami menonjol dengan kualiti mereka, kerana mereka datang secara ekslusif daripada pembekal yang terbukti.

Kami amat mengesyorkan stroberi liar "Wonder Wonder" yang kurang dimakan oleh burung kerana warna buah yang tidak biasa. Ia membantu anda mencapai tanaman yang lebih kaya. Sekiranya anda hanya mempunyai balkoni yang anda inginkan, stroberi liar yang digantung "Attila" harus menarik perhatian anda, kerana ia boleh ditanam dalam bekas gantung. Ia juga tergolong dalam jenis strawberi hutan yang terawal.

Pilih bibit pelbagai strawberi liar kegemaran anda dan letakkan kemahiran berkebun anda untuk ujian. Anda akan mendapat buah-buahan berkualiti tinggi, lazat dan manis buah-buahan.