• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Smultronfrön

Utforska vårt breda sortiment av Smultronfrön, perfekta för att odla söta och oemotståndligt delikata frukter. Dessa frön är inte bara rika på vitamin C, utan också fyllda med essentiella mineraler. Visste du att de smultron vi erbjuder är förfäder till de odlade jordgubbar vi njuter av idag? Välj bland en mängd olika sorter som främst skiljer sig åt i storlek och färg, men som alla garanterar högsta kvalitet, uteslutande från pålitliga leverantörer.

Vi rekommenderar särskilt sorten "Yellow Wonder" bland våra Smultronfrön. Denna unika bär är mindre attraktiv för fåglar på grund av dess ovanliga färg, vilket ger dig fördelen av en mer omfattande skörd. För dem med begränsat utrymme som en balkong, bör vår hängande smultronsort "Attila" fånga ditt öga. Den är perfekt lämpad för hängande behållare och är en av de tidigast mognande skogssmultronsorterna.

Välj dina favorit-Smultronfrön och sätt dina trädgårdsfärdigheter på prov. Du kommer att belönas med högkvalitativa, smakfulla och naturligt söta frukter.