• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ahomansikka siemenet

Tutustu laajaan Ahomansikka siemenet -valikoimaamme, jotka ovat täydellisiä makean ja vastustamattoman herkullisen hedelmän kasvattamiseen. Nämä siemenet eivät ole vain runsaasti C-vitamiinia, vaan ne ovat myös täynnä välttämättömiä mineraaleja. Tiesitkö, että tarjoamamme metsämansikat ovat viljeltyjen mansikoiden esivanhempia, joita nautimme tänään? Valitse useista lajikkeista, jotka pääasiassa eroavat toisistaan koon ja värin suhteen, mutta kaikki takaavat premium-laadun, ja ovat peräisin vain luotettavista toimittajista.

Suosittelemme erityisesti "Yellow Wonder" -lajiketta Ahomansikka siemenet -valikoimassamme. Tämä ainutlaatuinen marja ei ole niin houkutteleva lintujen kannalta sen epätavallisen värin vuoksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saada runsaamman sadon. Jos sinulla on rajallinen tila, kuten parveke, meidän roikkuvan metsämansikan lajikkeemme "Attila" pitäisi kiinnittää huomiosi. Se on täydellisesti sopiva roikkuvissa astioissa kasvattamiseen ja kuuluu ensimmäisiin kypsymään metsämansikkalajikkeisiin.

Valitse suosikki Ahomansikka siemenesi ja koettele puutarhanhoitotaitojasi. Sinut palkitaan korkealaatuisella, maukkaalla ja luonnollisesti makealla hedelmällä.