• $170.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Villi mansikka siemenet

Verkkokaupassamme on luonnonvaraisten mansikoiden siemeniä, pieniä, makeita ja erinomaisesti maistavia hedelmiä. Ne sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja mineraaleja. Tiesitkö, että kahden luonnonvaraisen mansikka-lajikkeen ansiosta voimme nyt nauttia mansikoita? Voit vapaasti valita monista eri lajikkeista, jotka eroavat useimmiten hedelmän koosta ja väristä. Kaikki myymälässämme tarjotut luonnonvaraisten mansikkaiden siemenet erottuvat laatuaan, koska ne ovat yksinomaan todistetuilta toimittajilta.

Suosittelemme erityisesti "Yellow Wonder" -peräistä mansikkaa, jota linnut söivät harvemmin epätavallisen hedelmän värin vuoksi. Se auttaa saavuttamaan rikkaampia kasveja. Jos sinulla on käytettävissänne vain parveke, sinun on kiinnitettävä huomionne riippuva mansikka "Attila", koska sitä voidaan kasvattaa roikkuvissa säiliöissä. Se kuuluu myös varhaisimpiin metsäperunan lajikkeisiin.

Valitse suosikkisi luonnonvaraisten mansikka-lajikkeiden siemenet ja aseta puutarhanhoito-osasi testiin. Saat korkealaatuisia, maukkaita ja makeita hedelmiä.