• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szamóca vetőmag

Fedezze fel széles választékunkat Szamóca vetőmagból, amelyek tökéletesek az édes és ellenállhatatlanul finom gyümölcsök termesztésére. Ezek a magok nem csak C-vitaminban gazdagok, hanem alapvető ásványi anyagokkal is tele vannak. Tudta, hogy a szamócák, amelyeket kínálunk, a ma élvezett termesztett eper elődei? Választhat többféle fajta közül, amelyek főként méretükben és színükben különböznek, de mindegyik prémium minőséget garantál, kizárólag megbízható beszállítóktól származnak.

Különösen ajánljuk a "Yellow Wonder" fajtát Szamóca vetőmag kínálatunkból. Ez az egyedi bogyó kevésbé vonzó a madarak számára az szokatlan színe miatt, így nagyobb termést eredményezhet. Ha korlátozott a rendelkezésre álló területe, például egy erkély, akkor figyelmét felkeltheti a "függő" szamócafajtánk, az "Attila". Tökéletesen alkalmas függő tartályokban történő termesztésre, és az egyik legkorábban érő erdei eperfajták közé tartozik.

Válassza ki kedvenc Szamóca vetőmagjait, és tegye próbára kerti készségeit. Magas minőségű, ízletes és természetesen édes gyümölcsökkel lesz jutalmazva.