• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtne i vinogradarske škare i lopate

Odaberite najvišu kvalitetu i kupite vrtni škare, obrezivače i pile s brzom dostavom direktno do vaših vrata! Naša online trgovina za vrt ekskluzivno nudi provjerene, izdržljive i raznovrsne modele. Ne oklijevajte i pogledajte što vam možemo ponuditi!

Ako vam treba čvrsta i snažna obrezivačka kliješta koja će rezati čak i najsuše i najtvrđe grane, razmislite o ulaganju u P43 FINGERLOOP Anvil obrezivačku kliješta koja su jednako udobna za korištenje i za lijeve i desne vrtlare. Također biste mogli trebati snažan Fiskars P53 POWER LEVEL Levak-amboltni obrezivač s ručkama od ojačanog poliamida. Za rezanje debelih grana bit će vam lakše s bypass obrezivačem HOOK L70 dužine 46 cm, opet od Fiskarsa. Njegove čelične oštrice prekrivene zaštitnim slojem lako će se nositi s granama debljinom do 4 cm! Preporučujemo i specijalne obrezivače za cijepljenje grmova i drveća, savršene za ambicioznije vrtlare i dostupne s trakom za brtvljenje. Ovi alati će vam sigurno pomoći da uzgojite snažne i zdrave cijepljenke! Također nudimo pouzdane ravne škare za travu, škare za živicu i velike, praktične i oštre vrtnarske škare i obrezivače. Svi proizvodi koje možete pronaći u ovoj kategoriji izrađeni su od vrhunskih materijala, pri čemu čelične oštrice prvoklasne kvalitete osiguravaju izvrsnu funkcionalnost i otpornost na tupljenje, dok plastika ojačana staklenim vlaknima omogućuje udobno držanje za maksimalnu udobnost pri radu.

Pozivamo vas da naručite vrtni škare, obrezivače i pile od vodećeg brenda Fiskars i drugih dobavljača profesionalne vrtne opreme. Uštedite uz naše uvijek pristupačne cijene, posebne ponude i sezonske rasprodaje! Ne zaboravite provjeriti uvjete besplatne dostave - možemo vam jamčiti da ćete u našoj online trgovini za vrt pronaći sve što vam treba za vaš vrt, bez ugrožavanja vašeg proračuna. Dajte nam priliku!