• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Tuinschaar, snoeischaar en takkenschaar

Kies voor de hoogste kwaliteit en koop tuinscharen, snoeischaren en takkenscharen met snelle thuisbezorging rechtstreeks bij u aan de deur! Onze online tuinwinkel biedt uitsluitend bewezen, duurzame en veelzijdige modellen aan. Aarzel niet om te zien wat we te bieden hebben!

Als u een solide, sterke takkenschaar nodig heeft die zelfs de droogste en hardste takken kan knippen, overweeg dan te investeren in de P43 FINGERLOOP Aambeeldsnoeischaar, ontworpen voor zowel linkshandige als rechtshandige tuiniers. U kunt ook de robuuste Fiskars P53 POWER LEVEL Hefboom-aambeeldsnoeischaar nodig hebben, met handgrepen van versterkt polyamide. Voor het knippen van dikke takken zal de 46 cm HOOK L70 Bypass-takkenschaar, ook van Fiskars, met stalen bladen bedekt met een beschermende laag, uw taak vergemakkelijken en takken tot 4 cm dikte moeiteloos verwerken! We raden ook de gespecialiseerde Snoeischaar voor het enten van struiken en bomen aan, perfect voor de meer ambitieuze tuiniers en beschikbaar met afdichtingstape. Deze gereedschappen zullen u ongetwijfeld helpen om sterke en gezonde enten te kweken. Daarnaast bieden we betrouwbare Rechte grasscharen, Heggescharen en grote, praktische en scherpe tuinscharen en snoeischaren aan. Alle producten in deze categorie zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, met eersteklas stalen bladen voor uitstekende functionaliteit en weerstand tegen bot worden. De kunststof handgrepen, versterkt met glasvezel, bieden een comfortabele grip voor uw grootste gemak.

We nodigen u uit om tuinscharen, snoeischaren en takkenscharen te bestellen van het toonaangevende merk Fiskars en andere leveranciers van professionele tuinuitrusting. Bespaar met onze altijd betaalbare prijzen, speciale aanbiedingen en seizoensverkopen! Vergeet niet onze voorwaarden voor gratis levering te controleren - we verzekeren u dat u alles wat u nodig heeft voor uw tuin zult vinden in onze online tuinwinkel, zonder uw budget te belasten. Probeer ons eens uit!

2.97
2.97
10.98
12.39
14.33
22.87
24.40
26.69
26.69
77.73
81.48
98.73