• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Foarfeci Speciale pentru Grădină

Alegeți cea mai înaltă calitate și cumpărați foarfece de grădină, foarfece de tăiat și ferăstraie cu livrare rapidă la domiciliu, direct la ușa dvs.! Magazinul nostru online de grădină oferă doar modele dovedite, durabile și versatile. Nu ezitați să vedeți ce avem de oferit!

Dacă aveți nevoie de o foarfecă de tăiat solidă și puternică care poate tăia chiar și cele mai uscate și mai dure ramuri, luați în considerare investiția în Foarfeca cu ambreiaj P43 FINGERLOOP, concepută atât pentru grădinarii stângaci, cât și pentru cei dreptaci. S-ar putea să aveți nevoie și de foarfeca robustă cu ambreiaj cu pârghie Fiskars P53 POWER LEVEL, cu mâner din poliamidă armată. Pentru tăierea ramurilor groase, foarfeca bypass HOOK L70 de 46 cm, tot de la Fiskars, cu lame de oțel acoperite cu un strat de protecție, va face munca mai ușoară și va gestiona cu ușurință ramurile de până la 4 cm grosime! Vă recomandăm și foarfeca specializată pentru altoirea arbuștilor și arborilor, perfectă pentru grădinarii mai ambițioși și disponibilă cu bandă de etanșare. Aceste instrumente vă vor ajuta cu siguranță să cultivați altoiri puternice și sănătoase. În plus, oferim foarfece de gazon drepte, foarfece de gard viu și foarfece și ferăstraie de grădină mari, practice și ascuțite. Toate produsele din această categorie sunt fabricate din materiale de calitate superioară, cu lame de oțel de primă clasă pentru o funcționalitate excelentă și rezistență la înțepenire, în timp ce mânerele din plastic, consolidate cu fibră de sticlă, asigură o prindere confortabilă pentru confort maxim.

Vă invităm să comandați foarfece de grădină, foarfece de tăiat și ferăstraie de la marca de top Fiskars și de la alți furnizori de echipamente de grădină profesionale. Economisiți cu prețurile noastre întotdeauna accesibile, ofertele speciale și vânzările sezoniere! Nu uitați să verificați condițiile noastre de livrare gratuită - vă asigurăm că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru grădina dvs. în magazinul nostru online de grădină, fără a vă suprasolicita bugetul. Dați-ne o șansă!

13.95 leu
13.95 leu
67.41 leu
114.82 leu
125.60 leu
125.60 leu
308.14 leu
317.55 leu