• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhaleikkurit, leikkurit ja katkaisijat

Valitse korkealaatuinen vaihtoehto ja osta puutarhasakset, oksasakset ja leikkurit nopealla kotiinkuljetuksella suoraan ovellesi! Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa vain todennettuja, kestäviä ja monipuolisia malleja. Älä epäröi tutustua siihen, mitä meillä on tarjota!

Jos tarvitset vankkaa ja vahvaa leikkuria, joka pystyy leikkaamaan jopa kuivimmat ja kovimmat oksat, harkitse investointia P43 FINGERLOOP Alasinleikkuriin, joka on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille puutarhureille. Saatat myös tarvita vahvan Fiskars P53 POWER LEVEL Vipu-alasinleikkurin, jossa on vahvistetut polyamidikahvat. Paksujen oksien leikkaamiseen 46 cm HOOK L70 Kiertoleikkuri, myös Fiskarsilta, teräviin teriin päällystetyillä terillä, helpottaa tehtävää ja käsittelee oksia jopa 4 cm paksuuteen vaivatta! Suosittelemme myös erikoisleikkuria pensaiden ja puiden oksastamiseen, täydellinen kunnianhimoisemmille puutarhureille ja saatavilla tiivistysnauhan kanssa. Nämä työkalut auttavat varmasti kasvattamaan vahvoja ja terveitä oksia. Tarjoamme myös luotettavia Suoraleikkureita, Pensassaksia ja suuria, käytännöllisiä ja teräviä puutarhasaksia ja leikkureita. Kaikki tämän luokan tuotteet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, joissa ensiluokkaiset teräksestä valmistetut terät takaavat erinomaisen toiminnallisuuden ja kestävyyden tylsistymistä vastaan, kun taas lasikuituvahvistetut muovikahvat tarjoavat mukavan otteen maksimaalista mukavuutta varten.

Kutsuvat sinut tilaamaan puutarhasakset, oksasakset ja leikkurit johtavalta Fiskars-merkiltä ja muilta ammattimaisen puutarhavarustuksen toimittajilta. Säästä aina edullisilla hinnoillamme, erikoistarjouksillamme ja kausimyyjillämme! Älä unohda tarkistaa ilmaisen toimituksen ehtoja - voimme taata, että löydät kaiken tarvitsemasi puutarhaasi verkkopuutarhakaupastamme kuormittamatta budjettiasi. Anna meille mahdollisuus!