Gunting kebun, pemangkas dan lopper

Pilih kualiti tertinggi dan beli Gunting, pemangkas dan penyeka Taman dengan penghantaran pulang cepat ke pintu rumah anda! Kedai taman kami menawarkan model terbukti, tahan lama dan serba boleh yang eksklusif. Jangan ragu dan lihat, apa yang boleh kami tawarkan!

Sekiranya anda memerlukan penyokong kuat dan kuat yang dapat menebang cawangan yang paling kering dan paling sukar, melaburlah di pemangkas Anvil P43 FINGERLOOP yang sama-sama selesa digunakan untuk tukang kebun kiri dan kanan. Anda mungkin memerlukan pemangkas tuas-landasan Fiskars P53 POWER LEVEL yang kuat dengan pemegang yang diperbuat daripada poliamida bertetulang. Memotong dahan tebal akan lebih mudah dengan Lopper HOOK L70 Bypass 46-cm, sekali lagi dari Fiskars. Bilah keluli yang dilapisi lapisan pelindung akan dengan mudah mengendalikan cawangan setebal 4 cm! Kami mengesyorkan pakar Pemangkas untuk Merumput Semak dan Pokok kepada tukang kebun yang lebih bercita-cita tinggi. Produk ini boleh didapati dengan pita pengedap. Alat-alat ini pasti akan membantu anda menanam cengkaman yang kuat dan sihat! Kami juga menawarkan gunting rumput lurus padat, gunting lindung nilai dan gunting dan gunting taman yang besar, praktikal dan tajam. Semua produk yang anda dapati di jabatan ini telah dihasilkan dari bahan berkualiti tinggi. Bilah yang diperbuat daripada keluli kelas pertama memastikan fungsi yang sangat baik dan tahan terhadap pukulan, sementara pemegang plastik yang diperkuat dengan gentian kaca terletak di tangan dan menjamin keselesaan kerja setinggi mungkin.

Kami menjemput anda untuk memesan Gunting Taman, Pemangkas dan Loppers dari jenama Fiskars terkemuka dan pembekal peralatan kebun profesional yang lain. Jimat terima kasih kepada harga, tawaran istimewa dan jualan bermusim yang sentiasa berpatutan! Lihat syarat penghantaran percuma - kami dapat memberi jaminan bahawa anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk kebun anda di kedai taman kami. Tanpa membahayakan belanjawan anda. Cubalah kami!