• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti Metszőollók és Ágnyesők

Válassza a legmagasabb minőséget, és vásároljon kertésznyél, metszőolló és gallyvágó termékeket gyors házhozszállítással, közvetlenül az ajtajáig! Online kertészeti áruházunk kizárólag bizonyított, strapabíró és sokoldalú modelleket kínál. Ne habozzon megnézni, mit kínálunk!

Ha szilárd, erős gallyvágót keres, amely még a legszárazabb és legkeményebb ágakat is könnyen lenyisszi, akkor gondoljon a P43 FINGERLOOP Kalapácsnyél metszőollóra, amelyet bal- és jobbkezes kertészek egyaránt kényelmesen használhatnak. Lehet, hogy szüksége van a strapabíró Fiskars P53 POWER LEVEL Kartusz-amboss metszőollóra is, amelyet megerősített poliamid markolatokkal készítettek. A vastag ágak vágásához a 46 cm HOOK L70 Bypass gallyvágó, szintén a Fiskarstól, acél pengékkel, amelyeket védőréteggel vontak be, megkönnyíti a feladatot, és akár 4 cm vastagságú ágakat is könnyedén kezel. Ajánljuk a szakértőknek készült Csemeteoltó ollót is, amelyet szigetelőszalaggal is elérhető. Ezek az eszközök kétségtelenül segítenek növelni az egészséges csemeték számát és erősségét. Emellett megbízható Egyenes fűnyíró ollót, Sövényvágót és nagy, praktikus és éles kerti ollót és metszőollót is kínálunk. Ebben a kategóriában található összes termék prémium minőségű anyagokból készült, első osztályú acél pengékkel a kiváló funkcionalitás és az elülső élesedés elleni ellenállás érdekében. Az üvegszállal megerősített műanyag markolatok kényelmes fogást biztosítanak a maximális kényelem érdekében.

Szeretettel várjuk, hogy rendelje meg a kertésznyél, metszőolló és gallyvágó termékeket a vezető Fiskars márka és más szakmai kerti felszerelés szállítóktól. Takarítson meg a mindig elérhető árainkkal, különleges ajánlatokkal és szezonális akciókkal! Ne feledje ellenőrizni az ingyenes szállítási feltételeinket - biztosítjuk Önt arról, hogy mindent megtalál a kertjéhez az online kertészeti áruházunkban, anélkül, hogy megterhelné a költségvetését. Próbálja ki minket!