• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsaxar, beskärare och spetsar

Välj högsta kvalitet och köp trädgårdssaxar, beskärningssaxar och grensaxar med snabb hemleverans direkt till din dörr! Vår online-trädgårdsbutik erbjuder enbart beprövade, hållbara och mångsidiga modeller. Tveka inte att se vad vi har att erbjuda!

Om du behöver en solid och stark grensax som kan klippa även de torraste och hårdaste grenarna, överväg att investera i P43 FINGERLOOP Ambosssax, utformad för både vänster- och högerhänta trädgårdsmästare. Du kan även behöva den robusta Fiskars P53 POWER LEVEL Spak-ambosssaxen med handtag i förstärkt polyamid. För att klippa tjocka grenar kommer 46 cm HOOK L70 Bypass-grensaxen, även den från Fiskars och med stålblad belagda med ett skyddande skikt, att underlätta ditt arbete och hantera grenar upp till 4 cm tjocklek med lätthet! Vi rekommenderar den specialiserade Beskärningssaxen för Ympning av buskar och träd, perfekt för mer ambitiösa trädgårdsmästare och tillgänglig med tätningstejp. Dessa verktyg kommer utan tvekan att hjälpa dig att odla robusta och friska ympningar. Dessutom erbjuder vi pålitliga Raka grässaxar, Hektsaxar och stora, praktiska och vassa trädgårdssaxar och grensaxar. Alla produkter i den här kategorin är tillverkade av högkvalitativa material med blad av förstklassigt stål för utmärkt funktionalitet och motståndskraft mot slitage. Plasthandtagen, förstärkta med glasfiber, ger ett bekvämt grepp för din största bekvämlighet.

Vi inbjuder dig att beställa trädgårdssaxar, beskärningssaxar och grensaxar från det ledande märket Fiskars och andra leverantörer av professionell trädgårdsutrustning. Spara med våra konstant överkomliga priser, specialerbjudanden och säsongsförsäljningar! Glöm inte att kontrollera våra villkor för gratis leverans; vi försäkrar dig om att du kommer att hitta allt du behöver för din trädgård i vår online-trädgårdsbutik utan att belasta din budget. Ge oss en chans!

32.05 kr
32.05 kr
115.59 kr
154.86 kr
247.19 kr
263.78 kr
288.54 kr
288.54 kr
791.62 kr
840.27 kr
880.81 kr
1,067.30 kr