Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вртне маказе, секачи и клешче

Изаберите најквалитетнији и купите баштенске маказе, секаре и лопаре уз брзу доставу кући до ваших врата! Наша вртна продавница нуди искључиво проверене, издржљиве и свестране моделе. Не оклевајте и погледајте шта можемо понудити!

Ако вам треба чврст, јак лоппер који ће прорезати и најсушније и најтврђе гране, уложите у П43 ФИНГЕРЛООП Анвил сечач који је подједнако угодан за употребу с лево и десно воћњацима. Можда ће вам требати и снажна Фискарс П53 ПОВЕР ЛЕВЕЛ подлога за рогове са ручкама израђена од ојачаног полиамида. Сечење дебелих грана биће лакше помоћу обилазног претварача ХООК Л70 од 46 цм, опет из компаније Фискарс. Челичне сечиве пресвучене заштитним слојем лако се могу носити са гранама дебљине до 4 цм! Специјалније млазнице за садњу грмља и дрвећа препоручујемо амбициознијим баштованима. Овај производ је доступан са заптивном траком. Ови алати ће вам дефинитивно помоћи да узгајате снажне и здраве графте! Такође нудимо чврсте шкаре за равне траве, маказе и велике, практичне и оштре вртне маказе и маказе. Сви производи које можете пронаћи у овом одељењу произведени су од врхунског материјала. Оштрице направљене од првокласног челика обезбеђују одличну функционалност и отпорност на тупање, док пластичне ручке ојачане фибергласом леже добро у рукама и гарантују највећи могући радни комфор.

Позивамо вас да наручите баштенске маказе, маказе и лопате водеће марке Фискарс и других добављача професионалне баштенске опреме. Уштедите захваљујући увек приступачним ценама, специјалним понудама и сезонској продаји! Погледајте бесплатне услове испоруке - уверавамо вас да ћете све што вам је потребно за ваш врт пронаћи у нашој баштенској продавници. Без угрожавања буџета. Испробајте нас!

1,910.00 din
3,253.33 din
5,530.00 din
8,663.33 din
8,863.33 din