Hagesaks, beskjærere og loppers

Velg den beste kvaliteten og kjøp hagesakser, beskjæringssakser og greinsakser med rask hjemlevering rett til døren din! Vår online hagebutikk tilbyr bare pålitelige, holdbare og allsidige modeller. Ikke nøl med å se hva vi har å tilby!

Hvis du trenger en solid og kraftig greinsaks som kan klippe selv de tørreste og hardeste grenene, bør du vurdere å investere i P43 FINGERLOOP Amboltsaksen, som er designet for både venstre- og høyrehendte hageentusiaster. Du kan også ha behov for den robuste Fiskars P53 POWER LEVEL Løfte-amboltsaksen med håndtak laget av forsterket polyamid. For å klippe tykke grener vil den 46 cm HOOK L70 Bypass greinsaksen, også fra Fiskars, med stålblader dekket av et beskyttende lag, gjøre oppgaven lettere og håndtere grener opptil 4 cm tykkelse med letthet! Vi anbefaler også den spesialiserte Beskjæringssaksen for Podding av busker og trær, perfekt for de mer ambisiøse hageentusiastene og tilgjengelig med tetningsbånd. Disse verktøyene vil uten tvil hjelpe deg med å dyrke sterke og sunne podlinger. I tillegg tilbyr vi pålitelige Rette gressaks, Hekksakser og store, praktiske og skarpe hagesakser og beskjæringssakser. Alle produktene i denne kategorien er laget av førsteklasses materialer, med førsteklasses stålblader for utmerket funksjonalitet og motstand mot å bli sløve, mens plasthåndtakene, forsterket med glassfiber, gir et behagelig grep for maksimal komfort.

Vi inviterer deg til å bestille hagesakser, beskjæringssakser og greinsakser fra det ledende merket Fiskars og andre leverandører av profesjonelt hageutstyr. Spar med våre alltid rimelige priser, spesialtilbud og sesongavtaler! Ikke glem å sjekke våre betingelser for gratis levering - vi kan forsikre deg om at du vil finne alt du trenger for hagen din i vår online hagebutikk uten å belaste budsjettet ditt. Gi oss en sjanse!

33.89 kr
33.89 kr
163.71 kr
278.86 kr
305.03 kr
305.03 kr
465.83 kr
748.34 kr
771.20 kr
874.51 kr