Hagesaks, beskjærere og loppers

Velg den høyeste kvaliteten og kjøp hagesaks, beskjærere og loppers med rask hjemlevering rett på døra! Hagebutikken vår tilbyr utelukkende velprøvde, holdbare og allsidige modeller. Ikke nøl og se hva vi kan tilby!

Hvis du trenger en solid, sterk lopper som vil skjære gjennom enda tørreste og hardeste grener, kan du investere i P43 FINGERLOOP Anvil-beskjæreren som er like behagelig å bruke for de venstre- og høyrehåndsgartnerne. Du trenger kanskje også den sterke Fiskars P53 POWER NIVÅ Spak-amboltbeskjæreren med håndtak laget av forsterket polyamid. Det vil være enklere å kutte tykke grener med 46 cm HOOK L70 Bypass-lopper, igjen fra Fiskars. Dens stålblader belagt med et beskyttende lag vil lett håndtere grener opp til 4 cm tykke! Vi anbefaler spesialisten Pruner for poding av busker og trær til de mer ambisiøse gartnerne. Dette produktet er tilgjengelig med forseglingstape. Disse verktøyene vil definitivt hjelpe deg med å dyrke sterke og sunne transplantater! Vi tilbyr også solide, rette gressaks, hekksaks og store, praktiske og skarpe hagesaks og saks. Alle produktene du finner i denne avdelingen er produsert av materialer av høy kvalitet. Bladene i førsteklasses stål sikrer utmerket funksjonalitet og motstand mot stumping, mens plasthåndtakene forsterket med glassfiber ligger godt i hendene og garanterer høyest mulig arbeidskomfort.

Vi inviterer deg til å bestille hagesaks, beskjærere og loppere fra det ledende merket Fiskars og andre leverandører av profesjonelt hageutstyr. Spar takket være alltid rimelige priser, spesialtilbud og sesongmessige salg! Sjekk ut gratis leveringsbetingelser - vi kan forsikre deg om at du finner alt du trenger til hagen din i hagebutikken vår. Uten å sette inn budsjettet ditt. Prøv oss!